Un barbat a fost impuscat de politisti, in Capitala. Individul sparsese un apartament

Scene ca-n filmele de acțiune în București, unde un bărbat a fost împușcat de polițiști. Individul, în vârstă de 37 de ani, a fost prins în flagrant în timp ce spărgea un apartament. Ca să fugă de la fața locului, omul a folosit un spray lacrimogen împotriva agenților și l-a lovit pe unul dintre ei. Atunci, polițiștii au fost nevoiți să-l împuște în zona coapsei.

O femeie a anunțat la 112 că un bărbat a spart ușa unui apartament dintr-un bloc situat pe strada Haiducului din sectorul 6. Polițiștii, chemați de urgență, l-au găsit pe suspect în interiorul apartamentului, scrie news.ro.

Când s-a văzut încolțit, bărbatul a încercat să fugă și a folosit un spray lacrimogen împotriva agenților. Polițiștii au pornit în urmărirea suspectului care a fost împușcat, după ce nu s-a supus somațiilor.

              

Cu toate că a fost rănit în zona coapsei, bărbatul a continuat să fugă, dar a fost prins de polițiști. La fața locului a fost chemată o ambulanță pentru a acorda îngrijiri victimei.

Polițiștii susțin că asupra suspectului au fost identificate mai multe bunuri și valori. Bărbatul fusese recent eliberat din penitenciar. Acum este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 pentru tâlhărie calificată și ultraj.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *