Ultimul cuvant în stabilirea interimatului pentru functia de copresedinte al PNL Giurgiu il are Biroul Politic National, a declarat purtatorul de cuvant Liviu Popazu

Întrucât în ultima perioada în presa locală s-au vehiculat fel de fel de nume ce urmează să ocupe funcția de copreședinte al PNL filiala Giurgiu, pentru corecta informare a cititorilor publicației on-line Cronica Giurgiuveană, am considerat necesar să stăm de vorbă cu domnul Liviu Popazu, purtătorul de cuvânt al partidului, care plin de amabilitate a răspuns întrebărilor noastre, precizând faptul că în ultimile două zile a mai fost contactat de presa locală, dar speculațiile legate de acest subiect au continuat ca și cum zvonurile nu ar fi fost oficial infirmate. În continuare vă vom prezenta scurtul nostru interviu cu domnul Liviu Popazu.

 Rep.   Avocatul George Neagoe a fost numit copreședinte al PNL Giurgiu?
 L.P.    Nu. Procedural, nu e posibil să avem o numire pe aceasta funcție, în acest moment. Trebuie să se întrunească Biroul Politic Național al fostului PNL, care va lua act de demisia copreședintelui în funcție și apoi va numi o altă persoană în poziția vacantată. Or, din informațiile pe care le avem, mai devreme de două săptamâni nu se poate întâmpla acest lucru. Până atunci, tot ce a apărut în presă și probabil va mai apărea, trebuie tratat cu rezerva de rigoare. Sunt analize, păreri, dorințe sau speculații. Se pot adeveri sau nu.
Rep.    Nu credeți că starea aceasta de incertitudine se lungește cam mult? Poate să vă aducă prejudicii de natură politică.
L.P.    Ca și în cazul respectării legilor, statutele si procedurile nu pot fi încălcate din motive conjuncturale. Iar eu nu cred că interesul pe care presa și opinia publică îl arată, față de activitatea din interiorul unui partid, poate aduce prejudicii. Dimpotrivă, se demonstrează că PNL este un partid important, iar electoratului nu-i este indiferent cine va reprezenta liberalismul la Giurgiu. Așa că, aceia care aspiră la funcții în partidul nostru sunt conștienți la ce munca importantă și grea se înhamă.
Rep.    Totuși, s-au vehiculat în presă multe nume. Cine credeți că ar avea cele mai mari șanse?
 L.P.    Toți au șanse. Nu s-au vehiculat nume care să trezească zâmbete ironice. E bine că presa i-a amintit, s-a văzut că avem resurse umane, că sunt destui care pot prezenta și susține proiecte viabile pentru Organizația noastră. Dar, vă reamintesc că ultimul cuvânt îl va avea Biroul Politic Național. Și nu mai e mult până se va face această numire.
I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *