Ultima arma aruncata in lupta de Barbu … tantarii !

După ce în 2012 primarul oraşului Giurgiu, Nicolae Barbu s-a luptat cu bondarul muntant, acum, la sfârşit de mandat realizând că giurgiuvenii nu-l mai vor pentru încă patru ani în fruntea urbei a gândit şi pus în practică un plan diabolic, de un sadism rar întâlnit, plan conceput  cu mai multe etape, prin care şi-a propus să-i mai chinuie pe giurgiuveni, ca şi cum nu ar fi fost suficient cât i-a chinuit până acum.

După cum ştim cu toţii, domnia sa este un extraordinar economist, cu toate că nu a profesat. Aşa că, nu i-a fost greu să apeleze la teoria probabilităţii ca să poată lua în calcul cât mai multe variante. Şi, după mai multe nopţi de nesomn i s-a aprins becul. Nu vă gândiţi la descoperirea lui  Thomas Edison, i s-a aprins becul din interiorul cutiei craniene, ca să poată vedea cu ochii minţii,  prin colţuri prăfuite, ideile geniale, machiavelice, prin care să-i  tortureze pe giurgiuvenii care doresc cu tot dinadinsul să se descotorosească de el.

Prima tortură pusă în practică a fost schingiuirea zilelor oraşului, transformate în multă mizerie în plin centru oraşului, precum şi poluarea fonică care i-a determinat pe mulţi locuitori din zonă să-şi părăsească casele. Dar cea mai tare idee a primarului a fost aceea că nu a instalat toalete ecologice, iar consumatorii de sucuri şi bere au transformat zona verde şi scările blocurilor în adevărate wc-uri publice.

Cu toate acestea, setea lui de răzbunare asupra giurgiuvenilor nu era satisfăcută pe deplin. Atunci a apelat la vrăjitoare. Nici cel puţin nu a contat dacă practicau magia albă sau magia neagră. Printr-un discurs fulminant ţinut în faţa vrăjitoarelor a reuşit să creeze o castă a magiilor înfrăţite, bineînţeles cu promisiunea că le va face consilierele lui personale. Atunci, vrăjitoarele înfrăţite au descântat o soluţie ce urma să fie împrăştiată din avion, soluţie ce avea menirea să-i facă pe ţânţari să-i muşte doar pe cei care şi-l doresc pe Floricel primar. „Sărmanii” ţânţari vrăjiţi s-au apucat de treabă. Doar Nicolae Barbu şi încă câţiva nu au fost muşcaţi de ţânţari. Ceilalţi,  însemnând marea majoritate a giurgiuvenilor au fost muşcaţi de ţânţari !

I.C.MANDU« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *