Am trait s-o vad si pe asta !!! Lucian Ionita ginerele primarului din Clejani subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii

Dragi giurgiuveni sănătatea dumneavoastră este pe mâini sigure ( glumesc!).  Începând încă de ieri, prin decizia primului ministru Mihai Tudose înregistrată cu NR.699/ 22 noiembrie 2017 și publicată în Monitorul Oficial  NR. 918/ 22 noiembrie 2017 Lucian Ioniță, ginerele primarului din Clejani a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Sănătății.

Să aibă vreo legătură cu șopingăreala de la Viena a soțiilor  celor mai importanți lideri ai PSD-ului giurgiuvean ? Nu cred. Despre tânărul Lucian Ioniță știm că în perioada 2012-2016 a fost consilier județean PNL, după care i s-a aplecat  realizând subit că este de fapt om de stânga și a trecut la PSD, iar din ianuarie 2017 a devenit  consilierul doamnei prefect Nina Carmen Crișu.

Despre tânărul din Clejani  în urmă cu câteva luni scriam că va fi numit cu ajutorul  și concursul  dat de domnul Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu,  subprefect în locul lui Fabian Târcă. Imediat după apariția articolului am fost sunat de domnul Marian Mina și amenințat că mă va acționa în instanță pentru că mint. Spunea că mint deoarece Lucian Ioniță nu este compatibil cu această funcție și mai mult subprefectul nu va fi schimbat.

Și a avut dreptate!  A avut dreptate,  dar numai dintr-un punct de vedere,  în sensul că nu a fost numit Lucian Ioniță subprefect,  dar subprefectul a fost schimbat și înlocuit cu Adriana Puțaru.

Ce anume îl recomandă pe Lucian Ioniță pentru ocuparea unei astfel de demnități publice în afară de vocea și talentul său și faptul că este ginerele primarului din Clejani, un foarte apropiat și om de încredere al senatorului Niculae Bădălău,  habar nu am!

Oricum am să le recomand lui Cucu și  Petronelei să se înscrie în PSD unde probabil dezabilitățile lor psihice chiar nu  contează și cine știe, după ce-și fac stagiul de lipitori de afișe sau se cumetresc cu cineva important din PSD or să ocupe și ei vreo funcție de demnitate publică. Trăim în România și nimic nu ar trebui să ne mai mire. Pentru evitarea oricăror confuzii legate de nume le vom posta și fotografiile celor doi posibili viitori demnitari de stat.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *