Totdeauna am fost liberal… a declarat primarul comunei Adunatii Copaceni, Ion Tache reintors la PNL, dupa un scurt popas la PSD

Primarul comunei  Adunaţii Copăceni din judeţul Giurgiu a fost nevoit, împotriva convingerilor sale liberale, pentru o perioadă de timp să treacă în barca PSD-ului. A fost nevoit să facă acest pas pentru că a pus înaintea intereselor sale personale interesul comunei. De ce a fost nevoit să accepte această situaţie  de compromis reiese din declaraţia  făcută de primarul Ion Tache cu ocazia conferinţei săptămânale de presă a PNL-ului giurgiuvean:

„ Când am trecut la PSD, am mai spus-o şi acum mă văd nevoit să repet, am spus că am făcut acest lucru pentru că eu nu sunt primarul meu. Pentru că dacă aş fi fost primarul meu nu aş fi făcut niciodată pasul spre un alt partid. Sunt liberal din tată-n fiu, sunt un liberal  cu convingere adevărată  a ceea ce înseamnă liberalismul şi filozofia liberală.  Am făcut acest pas spre PSD deoarece am fost pus într-o situaţie foarte delicată, nu neapărat eu, comuna a fost pusă într-o situaţie delicată datorită faptului că noi am făcut lucrări de investiţii pe un buget axat pe venitul obţinut de la cele trei mari firme care-şi desfăşurau activitatea pe raza comunei noastre. Numai că, din păcate ne-am trezit că la un moment dat şi cam în aceeaşi perioadă, aceste firme au intrat  în insolvenţă . Acest lucru ne-a pus într-o situaţie extrem de delicată intrând practic în imposibilitatea  de a mai continua investiţiile aflate în derulare. Neavând nici o posibilitate să atragem bani din alte surse pentru a putea continua lucrările începute, singura oportunitate pe care am avut-o la îndemână, cu toate că sincer vă spun nu mi-a fost deloc uşor să fac acest lucru când pe peretele biroului meu se află la loc de cinste un tablou cu I.C BRĂTIANU, a fost aceea să trec la PSD, care sincer vă spun mi-au acordat  tot sprijinul necesar. Acesta a fost motivul care m-a determinat să fac pasul către PSD. Numai că eu sunt am fost şi voi rămâne un liberal convins. Sper că cei de la PSD au înţeles că eu sunt un om liber …”

A spus printre altele  Ion Tache, primarul comunei Adunaţii Copăceni.

I.C.MANDU

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *