Toata lumea stie ca minciuna are picioare scurte. Doar primarul Barbu nu stie …

Joi, 21 ianuarie am fost în punctul vamal Giurgiu  să văd dacă s-a curățat zăpada după arterele de circulație  și modul în care se desfășoară traficul rutier. Din fericire pentru noi,  în vamă traficul se desfășoară în condiții normale. Am oprit mașina ca să schimb câteva cuvinte cu un prieten care este lucrător vamal și care,  printre altele mi-a spus că primarul Nicolae Barbu a trecut frontiera spre Bulgaria în după amiaza  zilei de marți, 19 ianuarie.

Ca să mă edific, am trecut pe la primărie să văd dacă nu cumva prietenul meu a făcut o glumă.  Mai mulți salariați din primărie mi-au spus că primarul a plecat să-și continue concediul în stațiunea BANSKO din Bulgaria, pe care l-a întrerupt doar pentru o zi.

Culmea ipocriziei sau a încercării disperate a primarului de a-i manipula pe giurgiuveni a avut loc joi seara (21 Ianuarie ) când pe postul local de televiziune  Muntenia a apărut primarul Barbu în carne și oase vorbindu-ne despre deszăpezire ca și cum s-ar fi aflat  în oraș. De ce oare încercă să ne prostească în față folosindu-se de o astfel de golănie,  pentru că altfel nu o pot numi ? Doar primarul și stfetnicii săi pot ști. Putea să spună  că este obosit,  iar concediul de odihnă este dreptul său legal,  care este acordat tuturor celor care sunt încadrați în câmpul muncii. De asemenea putea să spună că a dispus ca de deszăpezire să se ocupe cei doi viceprimari , cum de altfel se și întâmplă,  iar despre vicele Popazu Liviu știa că a fost directorul SC  ADPP SA Giurgiu și s-a ocupat de deszăpezirea orașului  ani dea rândul.

Și tot din „minunata” strategie a acestui om cameleonic , ca să poată avea deplină libertate de mișcare  în punerea în aplicare a intențiilor lui machiavelice față de Giurgiu și giurgiuveni și-a declinat  toate competențele de primar domnului Ghiță Nicolae,  administrator public  în cadrul primăriei Giurgiu. Așadar, la comanda primăriei de acum și până ce Giurgiu va avea un nou primar, de buna desfășurare a activității din cadrul primărie responsabili sunt domnul Ghiță Nicolae  administrator pubic, domnul Alexandru Vladu viceprimar și domnul Liviu Popazu viceprimar.  Din surse am aflat că excelența sa domnul primar Barbu și-a delegat toate competențele administratorului public  ca el să se poată ocupa numai de campanie.

Stimați giurgiuveni vă rog să fiți atenți pe cine veți alege să vă reprezinte pe dumneavoastră și interesele dumneavoastră  în următorii patru ani,  pentru că acest domn Barbu este un mare artist în arta disimulării și a manipulării. Nu vă mai lăsați păcăliți de un astfel de personaj.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *