Tineretul liberal ALDE Giurgiu ii roaga pe tineri sa iasa la vot

Duminică, 11 decembrie 2016, este o zi în care cetăţenii români sunt chemaţi la vot pentru a-şi alege reprezentanţii în parlament pentru următorii patru ani.

Pornind de la acest argument, TLDE Giurgiu este de parere că în cadrul acestui proces electoral tineretul trebuie să joace un rol deosebit de important, deoarece în data de 11 decembrie se decide viitorul acestei categorii sociale, categorie ce se află într-o situaţie delicată, acest lucru fiind confirmat de rata mare a şomajului înregistrată în ultimul an.

Cu ocazia organizării anumitor întâlniri la care au participat, în special, tineri, Co-preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a Filialei ALDE Giurgiu, Adrian Simionescu, a transmis următorul mesaj: “Trebuie să conştientizăm faptul că pe 11 decembrie 2016 se decide soarta noastră pentru următorii patru ani, motiv pentru care îi rog în mod public pe toţi tinerii din Judeţul Giurgiu să iasă, în primul rând la vot, iar în al doilea rând să voteze ALDE, deoarece pe prima poziţie la Camera Deputaţilor se află un candidat tânăr, şi anume domnul Florin Toma Petcu, care şi-a început activitatea politică la o vârstă destul de fragedă, reuşind astfel, până acum, graţie funcţiilor pe care le-a ocupat, să cunoască problemele majore cu care se confruntă tineretul. Tinerii sunt dezavantajaţi, în primul rând, la angajare, atunci când li se solicită o anumită experienţă, iar această situaţie poate fi rezolvată numai pe cale legislativă, în Parlamentul României, prin aducerea de modificări la legile actuale. Pe de altă parte, există nenumărate probleme cu care eu personal, în calitate de tânăr, dacă mă pot exprima aşa, m-am confruntat, iar, în opinia mea, aceste probleme pot fi rezolvate numai dacă echipa guvernamentală va fi formată din reprezentanţi ai ALDE şi ai PSD. Spun acest lucru, deoarece aceste două partide şi-au asumat în mod public, prin programele de guvernare, sprijinirea şi integrarea tinerilor pe piaţa muncii.

Închei prin a vă ruga să mergeţi la vot, deoarece pentru acest drept s-au jertfit bunicii şi părinţii noştri în decembrie 1989, iar pentru a păstra vie memoria lor suntem obligaţi să ne exercităm acest drept.”

Organizaţia Judeţeană a TLDE Giurgiu mulţumeşte, în avans, tinerilor care se vor prezenta la urne pe data de 11 decembrie 2016.

 

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL TLDE GIURGIU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *