Termenul pentru cei care vor sa se angajeze in Politie s-a prelungit

Termenul până la care candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Poliției Române pot completa dosarele de recrutare cu fișa medicală tip s-a prelungit până la data de 22 aprilie 2016, inclusiv.

Începând cu 11 aprilie se prelungește, până la data de 22 aprilie inclusiv, data-limită de completare a dosarelor de recrutare cu fișa medicală tip, de către candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizată de candidați până la data de 15 aprilie 2016 inclusiv.

Sute de persoane s-au prezentat în fața sediului Poliției Capitalei pentru a ocupa unul din cele 200 de posturi de agent de poliție disponibile. Până în prezent sunt înscriși aproximativ 1.400 de candidați.

„Se poate înscrie oricine care are cursurile unui liceu şi examenul de bacalaureat promovat, care deţine un permis de conducere. Am avut persoane chiar şi de peste 50 de ani care s-au înscris la concurs”, a declarat Bogdan Ghebaur , purtătorul de cuvânt al instituției, pentru Mediafax.

Exemenul scris va fi susţinut pe data de 14 mai, la Poliţia Capitalei iar cei care promovează nu vor putea să părăsească postul pentru o perioadă de trei ani.

Unul dintre criteriile de bază în reprezintă înălțimea, așadar bărbaţii trebuie să aibă o înălţime de ,minim 1,65 de centimetri iar femeile de 1,60 de centimetri.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a demarat de vineri, 1 aprilie, procedura de încadrare prin concurs a 1.900 de posturi de agent ordine publică, la nivel naţional, anunţă oficiali din cadrul instituţiei.

 « (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *