SUSTINERE IN PSD PENTRU MINISTRUL TRANSPORTURILOR VENITA DIN PARTEA JUDETULUI MEHEDINTI … DOAR ORGANIZATIA PSD GIURGIU DIN CARE PROVINE MINISTRUL ESTE DE ACORD CU DEMITEREA !!!

Ce se întâmplă acum în PSD Giurgiu este de-a dreptul ridicol. După ce au câştigat alegerile parlamentare la un scor istoric, parte dintre liderii acestui partid îşi bat joc  de cei care i-au ales. Nimeni nu-şi poate explica ce se întâmplă cu Niculae Bădălău. A suportat şi suportă în continuare o transformare care nu-i este de bun agur. Pare că se străduieşte  din toate puterile să distrugă partidul. Şi-a  constituit un grupuleţ de servanţi din care fac parte finul Marian Mina preşedintele Consiliului  Judeţean Giurgiu, deputata Elena Dinu şi câţiva primari din judeţ ce pot fi număraţi pe degetele unei singure mâini.

Aproape că nici nu-mi vine să cred că Niculae Bădălău doreşte cu ardoare să-l elimine din guvern pe Răzvan Cuc ministrul Transporturilor care a declarat război tuturor constructorilor,  aşa zişilor “regi ai asfaltului”, care sub oblăduirea fostelor guverne au furat de-au rupt. Sau poate tocmai acesta este motivul  pentru care se doreşte înlocuirea lui? Să dorească Niculae Bădălău să se dea liber la furat ? Nu cred. Dar poate fi un motiv pertinent dacă luăm de bun ce se vehiculează prin presa naţională, ce declară Marin Anton liderul PNL Giurgiu în conferinţele de presă legat de activitatea ilegală mai veche şi mai nouă a senatorului giurgiuvean, pentru că sincer este de neconceput ca tu, Niculae Bădălău, liderul până acum de necontestat al PSD-ului giurgiuvean să nu doreşti să ai un ministru care provine din organizaţia PSD Giurgiu, care respectă  angajamentele luate în timpul campaniei electorale cum ar fi refacerea podului CFR de la Grădiştea şi şoseaua de centură pentru degrevarea circulaţiei din oraşul Giurgiu!!!

Ştim cu toţii cum se fac materialele de presă la comandă,  plătite cu bani grei de persoane controversate care au interesul să câştige contracte cu statul, la mica înţelegere, pe sub masă, contra  unor sume exorbitante. Ei bine, iată că mai sunt şi oameni care nu tolerează aşa ceva, oameni ca Răzvan Cuc care cu adevărat doresc să lupte  împotriva  corupţiei. Numai că la ca la noi în România, nicăieri în altă parte a Europei, vorba cântecului: “ Banii vorbesc … “  Acesta este motivul real şi îmi asum ce spun pentru care se doreşte debarcarea din fruntea ministerului Transporturilor a lui Răzvan Cuc, un tânăr educat, cinstit şi după cum a dovedit permanent de când este ministru Transporturilor un foarte bun profesionist. Ceea ce i se reproşează lui Răzvan Cuc,  respectiv ce nu a reuşit să facă în 10 luni,  într-o guvernare cu sincopele bine ştiute, este de-a dreptul hilar. Nici un alt ministru al Transporturilor  nu se poate lăuda cu performanţele reuşite de actualul ministru într-un întreg mandat.

Pentru a dovedi că nu sunt singurul care am încredere în actualul ministrul al Transporturilor,  în rândurile ce urmează am să vă prezint credibilitatea de care se bucură Răzvan Cuc în judeţul Mehedinţi, fapt datorat seriozităţii de care dă dovadă. Iată ce spune președintele Ligii Aleșilor Locali PSD Mehedinți, Constantin Trușcă – primar al comunei Șimian –care și-a arătat susținerea pentru Răzvan Cuc, într-o postare pe Facebook, în care critică în termeni duri “jocurile” făcute de președintele executiv al partidului, Nicolae Bădălău, pentru demiterea șefului de la Transporturi:

“Răzvan Cuc trebuie să rămână! În contextul discuțiilor privind o eventuală remaniere a ministrului Transporturilor, îmi reafirm sprijinul pentru unul dintre puținii miniștri ai transporturilor care au ajutat, cu adevărat, județul Mehedinți. Răzvan Cuc este un profesionist, iar jocurile politice și interesele din jurul transporturilor din România trebuie să înceteze! Sper ca membrii Cex să înteleagă faptul că transporturile sunt o prioritate pentru România, nicidecum un business de familie al domnului Bădălău!”, a scris Constantin Trușcă pe contul său de Facebook.

Numele lui Răzvan Cuc a fost vehiculat pe lista de remanieri avansată de premierul Mihai Tudose. Asta, deși Tudose a anunțat, luni seara, la emisiunea “Sinteza Zilei” de la Antena 3 că încep lucrările la autostrada București – Brașov, recunoscând implicit că Răzvan Cuc a performat ca ministru.

Îmi doresc să cred că Dumnezeu îi va da mintea cea de pe urmă lui Niculae Bădălău şi să realizeze că dacă va continua pe acest drum PSD GIURGIU  va deveni doar amintire în memoria colectivă a giurgiuvenilor.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *