Subprefectul Fabian Tarca a fost demis! Acum cine minte domnule Marian Mina?

În data de 16 august scriam într-un material cum că preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina va face toate diligenţele şi va apela la toate pârghiile de care dispune  ca subprefectul Fabian Târcă să fie înlocuit.

A doua zi, reacţia lui Marian Mina nu a întârziat să apară. Am fost sunat şi ameninţat că mă va acţiona în instanţă pentru că mint. Mint când scriu că subprefectul Fabian Târcă va fi înlocuit şi am să văd eu că subprefectul nu va fi înlocuit.

Ei bine … subprefectul a fost schimbat. Prerogativele dumnealui au fost deja preluate de către proaspăta şefă a serviciului juridic,  cea despre care, cu puţin timp în urmă scriam că a candidat singură pentru acest post, respectiv doamna Adriana Puţaru. Atenţie pentru amatori: Postul de şef serviciu juridic din cadrul Prefecturii Giurgiu va rămâne din nou vacant. Înscrieţi-vă repede, repede până ce nu se găseşte din nou vreun interimar care să candideze singur şi să fie iarăşi titularizat pe post, urmare a unui concurs la care să participe doar interimarul …

Acum mă întreb: Între mine şi domnul Mina cine este cel mai mare mincinos?  În nici un caz eu. Ceea ce am scris s-a adeverit.

Şi ca să vă convingeţi că informaţiile noastre sunt pertinente şi vin din surse foarte credibile, ceea ce ne dă posibilitatea să nu ne speriem de amenţări de genul te dăm în judecată, un fel de băgarea pumnului în gură la figurat, cu toate că este posibil să ne lovească cu pumnul  şi să spună că nu este adevărat, vă vom dezvălui şi alte nume sonore ce urmează să fie demise din funcţiile pe care le ocupă. Evenimentele din ultima perioada au demonstrat că sunt foarte capabili de aşa ceva. Apropo, cei care mi-au dat informaţiile îmi sunt şi martori în eventualitatea în care cineva are proasta inspiraţie să mă dea în judecată pentru că spun adevărul.

Ei bine iată care sunt cei care vor avea aceeaşi soartă cu Târcă Fabian dacă până atunci nu va interveni Liviu Dragnea căruia  să i se spună adevărul, ca să-i mai tempereze cumva pe aceşti politicieni care cred că li se cuvine totul urmare a rezultatelor alegerilor parlamentare, în care domniile lor au făcut doar act de prezenţă. Alţii sunt cei care au mmuncit în campanie şi a căror imagine chiar a contat. Cei doi  şi anume Niculae Bădălău şi Marian Mina, cei  care-şi arogă  toate meritele, chiar nu au absolut nici cel mai mic merit.

1 –  Meritorie, dacă se poate spune aşa, care a influenţat în mod direct alegerile în favoarea PSD a fost OUG 55, care le-a permis primarilor şi consilierilor altor partide să migreze către PSD.

2 – Ministerul Dezvoltării care a pompat bani către UAT-uri.

3 – Programul de guvernare.

Acestea au fost principalele elemente care au dus la victoria PSD-ului în alegeri. Ce a făcut extraordinar cel care bate cu pumnul în masa lui Dragnea şi cere decapitarea celor care au adus un plus de imagine în sinergia evenimentelor electorale? Cine-i conferă acest drept nemeritat? Sunt 100% convins că foarte multe lucruri i se pun în cârcă lui Dragnea, fără ca cel puţin să aibă habar de ce se întâmplă şi mai ales la Giurgiu, când electoratul PSD  se simte minţit şi umilit de cei care se cred nemuritori în funcţiile pe care de fapt le ocupă efemer.

Uite cum ne-am luat cu vorba şi am omis să-i nominalizez pe cei care în viitorul apropiat vor fi văduviţi de funcţiile pe care le ocupă doar pentru simplul motiv că nu sunt de acord cu măsurile dictatoriale dispuse de grupul de forţă din PSD, senatorul Niculae Bădălău, finul său preşedintele CJ Marian Mina şi mai nou primarul de la Clejani Florin Nidelea. Iată cine sunt cei vizaţi:

Viorel Polexe, Ilie Vasile, Gigi Oprişan, Andrei Alexandru şi posibil,  în foarte scurt timp,  Răzvan Cuc. Intangibil rămâne primarul Nicolae Barbu care spre nemulţumirea unora  a fost ales şi nu numit. Sincer îmi doresc ca informaţia pe care am primt-o şi despre care tocmai am scris să nu se confirme.   

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *