Starile de spirit contradictorii ale lui Tudorel Tone

Nu cu mult timp înaintea conferinţei de presă a PNL Giurgiu, Marin Anton, liderul acestui partid reuşise să mă lase perplex prin afirmaţia făcută că îi va cita ca martori pe apărătorii lui Niculae Bădălău, spunând legat de acest subiect că doreşte să-i vadă pe aceşti temerari apărători dacă au curajul să jure strâmb cu mâna pe Biblie.

O a doua mare surpriză a fost aceea când de bună voie şi nesilit de nimeni în cadrul conferinţei de presă Marin Anton a declarat că va solicita testul poligraf pentru sine,  că îl invită pe Bădălău,  pe finul acestuia Marian Mina şi pe toţi cei care au afirmat că nu este adevărat că Bădălău l-a lovit  să facă şi domniile lor testul poligraf. Suntem tare curioşi să vedem dacă apărătorii din oficiu ai lui Bădălău  au curajul să se supună testului poligraf.

După terminarea conferinţei de presă m-am întâlnit cu un foarte bun prieten de-al meu, Tudorel Ţone. Vă spun un secret, dar vă rog să nu mai spuneţi la nimeni. Tudorel Ţone este membru PSD şi unul dintre fondatorii acestui partid. Care a fost motivul pentru care a trecut din poziţia de lider al partidului în rândul simplilor membri de partid vom vorbi cu altă ocazie şi numai cu acceptul prietenului meu.

După un schimb de amabilităţi prietenul meu mi-a spus  :

„ Dragul meu, în acest moment trăiesc două stări de spirit contradictorii. Am fost şi eu prezent la nunta de la Comana, dar nu am fost martor la incident. Revenind la trăirile mele sufleteşti pot să-ţi spun că sunt supărat în sufletul meu pentru că starea mea de sănătate nu mi-a permis să particip la nuntă. Am fost la nuntă doar ca să le înmânez mirilor cadoul,  pentru că aşa este creştineşte atunci când nişte tineri pornesc la drum.  Profit de acestă ocazie ca să le mai transmit încă o dată casă de piatră, mulţi ani fericiţi împreună şi realizarea tuturor dorinţelor. Ei bine, pentru că nu am putut sta la nuntă ca să mă pot bucura pe deplin de bucuria tinerilor miri sunt supărat.

Dar … sunt fericit că nu am fost martor la incident,  pentru că cine ştie dacă nu-mi luam şi eu un cap în gură … „

Am vrut să întreb de ce, numai că prietenul meu şi-a cerut scuze spunând că este foarte grăbit dar că este posibil cu altă ocazie să-mi spună mai multe .

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *