Slagarul cel mai ascultat de liderii PSD: Ce-or avea dusmani cu mine, nu le fac nici rau nici bine …

Azi, 1 noiembrie, în jurul orei 9:00  butonam televizorul din lipsă de altă preocupare. Postul de televiziune Antena 3 nu face parte dintre televiziunile care să-mi inspire încredere. Totuşi un nume mi-a atras atenţia:  Niculae Bădălău. După cum bine ştiţi Niculae Bădălău este senator de Giurgiu. La auzirea acestui nume automat, aproape involuntar am ciulit urechile gândindu-mă că după atâta amar de vreme politicienii pe care giurgiuvenii i-au ales şi i-au trimis ca reprezentanţi ai lor în Parlamentul României s-au gândit în sfârşit şi la ei, ca să le facă vreun pustiu de bine şi să  aducă vreun mare investitor aşa cum au promis în campania electorală, pentru că de binele programului de guvernare mult trâmbiţat în alegeri nici vreau să mai vorbesc, şi în felul acesta se vor crea câteva mii de locuri de muncă.

Când colo ce aud ? Invitatul moderatoarei spune despre Niculae Bădălău cum că acesta şi-ar fi angajat fata pe un post foarte important, că l-a numit pe prietenul acesteia într-un consiliu de administraţie şi multe alte lucruri despre care îmi este foarte greu să cred. Nu am cum să cred că un politician de talia lui Bădălău poate să se folosească de funcţie ca să-şi angajeze membrii familiei în posturi bine plătite. Chestia asta nu se numeşte cumva conflict de interese? Uite cum mi-a luat Dumnezeu minţile!  Acum se numeşte, dacă nu mă înşel „ folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane. „  Ori o astfel de situaţie, dacă este reală,  ţine de penal şi nu cred că senatorul Bădălău s-ar putea deda la astfel de lucruri reprobabile. Cu atât mai mult cu cât dumnealui ştie că unde-i lege nu-i tocmeală. Ba dimpotrivă,  cred că senatorul va prezenta nota obţinută în urma examenului pe care l-a susţinut fiica dumnealui. Asta aşa ca să le închidă gura bârfitorilor şi vorba cântecului, a duşmanilor.

Totuşi din curiozitate nu neapărat gazetărească, cât mai ales curiozitatea pe care o are alegătorul giurgiuvean faţă de ce fac şi cu ce se mai ocupă aleşii noştri giurgiuveni am vrut să văd ce mai scrie presa centrală, care are mai mult acces la informaţie decât noi,  tâgoveţii şi iată ce se scrie legat tot despre acest subiect în  ZIUA  NEWS :

 

Fata lui Bădălău de Giurgiu numită  directoare la Aeroportul Otopeni pe chestiune de pistă!

                                                                                                

Fiica controversatului baron de Giurgiu Niculae Bădălau este pe cale sa faca un salt urias in cariera. Sabina Ioana Bădălău este angajata la Protocol, la Aeroportul Otopeni, în schema impusă de taticu’ si aprobata de directorul interimar Bogdan Mândrescu.

Am mai spus ca Mândrescu este omul de casă al baronului de Buzău Marcel Ciolacu, amic la cataramă si afaceri cu Bădălău. … Bădălău l-a pus interimar la CN Aeroporturi Bucureşti pe Mândrescu. Imediat cum a ajuns şef, la Otopeni s-au prezentat baieţii din firmele lui Ciolacu ca să asfalteze pistele aeroportului, să consolideze pista 2 si să reabiliteze pista 1. Ca-n filmele cu gangsteri, drept recomepensă pentru “Nașu”.

Şi-acum intră în scena Sabina, fiica lui Bădălău. În noua organigrama pe care o pregateşte Mândrescu, după ce se se vor fi liniştit apele in “PSD contra PSD” fata şefului de la Giurgiu, lider local al social-democraţilor, va fi numită Director  la departamentul Conformare Calitate Siguranţă şi Mediu la Aeroportul “Henri Coanda”, teoretic urmand să se ocupe de siguranţa zborurilor (de pilda sa nu intre ciorile in motoare la decolare, sau alte reziduri de mediu) dar şi – aici e aici! – calitatea si lungimea pistelor de decolare/ aterizare, mai precis şi de asfaltare şi siguranta de infrastructura. Bingo! Să mai spunem că iubitul fetei cu pista, Razvan-Alexandru Marica, e pus tot de Bădălău în Consiliul de Administraţie al Tarom! Ca specialist pe investiţii. Se vede treaba că în vreme ce ei îi plac decolările, lui îi plac aterizările !

Cred că domnul Bădălău va ieşi public  cu probe pertinente,  susţinute de dovezi clare care vor demonta toate aceste acuzaţii, sper eu nefondate. Dar până atunci… fără comentarii.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *