Situatia dezastruoasa in care se gaseste Giurgiu azi mi se datoreaza. A scris Gheorghe Stefan intr-o postare pe facebook

Comentarii

Gigi Stefan Domnule Mandu, ma abtin sa comentez un articol atat de ridicol. Pe argintii de care vorbiti, dumneavoastra sunteti vandut si nu eu. Daca voi fi nevoit o pot demonstra. PNL va demonstra la aceste alegeri ca este capabil sa scoata un scor rezonabil. Sunteti tipul ideal de om, caruia daca nu-i dai si sambata, degeaba i-ai dat tot ANUL! Mai usor cu morala, ca urbea-i mica si stie orice giurgiuvean cu cine are de a face. Faceti tagma jurnalistlor de ras, noroc ca dumneavoastra nu sunteti jurnalist de fapt. Din cauza unor oameni ca dumneavoastra Giurgiu este in situatia de azi. Pana ieri scriati pro-PNL acum, odata cu migratia unui personaj celebru ati devenit anti -PNL. Halal jurnalism! Rusinica.
PS. Imi cer scuze fata de giurgiuveni pentru comentariul meu, dar cred ca meritati aceasta lectie in fata opiniei publice giurgiuvene. Va rog sa nu ma fortati sa vin cu argumente mai clare vis-a-vis de marele ziarist giurgiuvean Mandu! Va rog!

 

Aceasta este părerea președintelui interimar al PNL Giurgiu Gheorghe Ștefan  despre subsemnatul. Cred că trebuie să-i mulțumesc. Da, trebuie să-i mulțumesc deoarece numai în astfel de situații poți să cunoști caracterul unui om. Legat de PNL  trebuie să fac următoarea mărturisire: Sunt membru PNL începând din anul 1997. Am crezut în acest partid datorită oamenilor care l-au condus și nu datorită doctrinei. Da, am crezut în președintele de atunci al partidului, Lucian Iliescu, care alături de echipa pe care și-o formase  a confirmat și demonstrat în cei 16 ani cât a fost președintele partidului, că un partid aproape inexistent la momentul respectiv pe eșicherul politic giurgiuvean a putut fi reorganizat, restructurat în așa fel încât a reușit să devină cel mai puternic partid din județul Giurgiu. După plecarea din partid a lui Lucian Iliescu și a lui Marin Anton au urmat alți oameni, cel puțin la fel de valoroși care au părăsit partidul precum Toma Petcu, Ionel Muscalu și alții. Am rămas în continuare cu sufletul alături de PNL datorită unor oameni care m-au făcut să cred că PNL-ul  își poate reveni precum Dumitru Beianu, Dragoș Ujeniuc, Dumitru Gavrilă, Liviu Popazu și mulți alții care au rămas credincioși doctrinei liberale. De asemenea am crezut că PNL-ul are șanse reale să-și recâștige poziția de partid important odată cu venirea lui Florian Nicolae și a echipei lui formată din oameni integri, cărora nu li se poate reproșa nimic și nu în ultimul rând, datorită venirii  în partid a lui Florian Velicu  a cărui verticalitate ca om politic este neîndoielnică.

Am început să mă îndoiesc de posibilitatea ca PNL-ul să redevină vreodată ceea ce a fost odată cu fuziunea dintre PNL și PDL, dar am sperat în continuare că oamenii se pot schimba în bine. M-am înșelat. Acum în schimb sunt convins că PNL-ul odată cu plecarea  lui Florian Nicolae se afla într-un trend descendent. Nu intenționez să scriu care au fost motivele care l-au determinat pe deputatul Florian Nicolae să plece din PNL. Acest lucru îl va face public dumnealui atunci când va considera că este necesar să facă  acest lucru.

Referitor la afirmațiile lui Gheorghe Ștefan mă abțin și nu am să fac nici un fel de comentariu. Ar fi sub demnitatea mea să intru în polemici cu acest om. Dacă dorește este un om liber și responsabil de afirmațiile sale și poate continua să o facă. Personaje ca domnia sa au fost multe în politica giurgiuveană, care au apărut episodic de undeva din neant și tot la fel au dispărut.  Ceea ce pot afirma acum este faptul că până la finele alegerilor parlamentare eu nu voi mai scrie niciodată, nici cel puțin pe garduri numele președintelui interimar al PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan. Poate am să scriu după alegeri, în situația în care voi fi nevoit să-mi cer scuze față de domnia sa, dacă și numai dacă,  va reuși să ajungă parlamentar. Am curajul și demnitatea să recunosc atunci când greșesc și aștept același lucru și de la Gheorghe Ștefan, în condițiile în care  afirmațiile mele se vor adeveri după parlamentare. Dar până atunci am să uit că există și nu am să mai scriu nimic despre Gheorghe Ștefan.  Apropo, cine este Gheorghe Ștefan ?

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *