Senatorul Niculae Badalau este convins ca va obtine un scor foarte bun in urma alegerilor parlamentare

La ultima conferință de presă a PSD-ului local înaintea alegerilor parlamentare domnea o stare de calm și de încredere în forțele proprii. La conferință au fost prezenți majoritatea liderilor partidului, numai că în linia întâi, în fața camerelor de luat vederi și a tirului blițurilor aparatelor de fotografiat erau doar candidații pentru Parlamentul României în frunte cu președintele partidului, actualul și de ce nu spun eu, viitorul senator Niculae Bădălău. Toți candidații prezenți au făcut scurte declarații de presă așa cum se fac de fiecare dată la încheierea campaniei electorale.

Niculae Bădălău: Sunt convins că vom avea un rezultat foarte bun în urma alegerilor parlamentare ce vor avea loc în 11 decembrie și vom obține un rezultat foarte bun, atât în municipiu cât și în județ. Când spun acest lucru în primul rând mă bazez pe echipa PSD formată din oameni tineri, profesioniști și lucru foarte important, locuiesc în Giurgiu. Convingerea mea merge mai departe, în sensul că mare parte dintre candidații aici prezenți, luni dimineață se vor întâlni în Parlamentul României urmând ca în foarte scurt timp să se apuce de treabă, grevată îndeosebi pe rezolvarea problemelor cu care giurgiuvenii se confruntă, iar ei, candidații le cunosc foarte bine. Din punctul meu de vedere a fost o campanie bună, în care toate partidele au dat dovadă de fair play.”

Răzvan Cuc: „ Suntem singurul partid care a lansat un program de guvernare pe 4 ani … Am fost foarte plăcut surprins în toate întrevederile pe care le-am avut cu oamenii din județ și municipiu când am realizat că cetățenii sunt interesați de programul nostru de guvernare, program pe care deja îl cunoșteau înainte de a-l prezenta eu. Ceea ce mă face să cred că oamenii sunt interesați în continuare de PSD, de proiectele și programele partidului. Acest fapt întărindu-mi convingerea că vor vota în continuare PSD. Cred cu tărie că vom avea un scor bun și că vom câștiga. În final îi rog pe toți cetățenii municipiului și județului Giurgiu să iasă la vot.”

Andrei Alexandru: „ Țin în primul rând să le mulțumesc tuturor giurgiuvenilor pentru căldura cu care m-au primit în timpul campaniei. Este important ca pe 11 decembrie să mergem la vot în număr cât mai mare. ”

În afară de candidați au ținut să spună câteva cuvinte, ca de sfârșit de campanie electorală și primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, precum și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina.

Nicolae Barbu: „ … Sper ca municipiul să meargă în același ritm cu județul, mă refer ca rezultatul votului pe municipiu să fie cel puțin egal cu rezultatul la nivelul județului. … Mergem încrezători în alegeri. Îmi exprim convingerea că cetățenii au înțeles necesitatea continuării proiectelor PSD cu un guvern PSD, ceea ce va crea un climat de stabilitate socio-economic în anii ce vor urma… Îmi exprim speranța că toți giurgiuvenii vor ieși la vot. ”

Marian Mina: „ Am participat alături de candidații noștri, atât cât mi-a permis timpul, pe toată durata campaniei electorale. I-am susținut și îi voi susține în continuare cu tot ceea ce depinde de mine, pentru că eu cred în puterea lor de muncă, cum de asemenea cred în capacitatea lor intelectuală. Personal îmi doresc ca pe 11 decembrie, zi sfântă de duminică, toți giurgiuvenii cu drept de vot să iasă la vot. Îi rog să facă acest lucru pentru a da credibilitate și legitimitate cât mai mare noului guvern care se va instala după alegeri, având convingerea fermă că acest guvern va fi format din PSD plus ALDE.”

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *