Senatorul Lucian Iliescu membru UNPR

Într-un articol din presa locală a apărut o informație conform căreia domnul senator Lucian Iliescu a părăsit PNL-ul și a devenit membru de partid al UNPR.

 Am încercat să-l contactăm telefonic pe domnul senator, pentru a verifica informația, dar nu a putut fi contactat. Următorul apelat a fost domnul deputat Ioan Viorel Teodorescu, președintele organizației județene a UNPR Giurgiu, care ne-a confirmat că domnul senator întradevăr a devenit membru UNPR și va ocupa ca interimar funcția de vicepreședinte al organizației județene.

Domnul deputat a ținut să precizeze că odată cu venire în partid a domnului Iliescu, organizația județeană a UNPR se va întări, fiind de notorietate respectul de care se bucură în rândul primarilor din  județ domnul senator. Mai mult decât atât, a mai spus domnul deputat, nimeni nu cred că poate contesta puterea organizatorică de care a dat dovadă, reușind să transforme PNL-ul dintr-un partid aproape inexistent, într-un partid puternic care a reușit sub președenția dumealui să devină cel mai important  partid politic  din județul Giurgiu. De asemenea domnul Iliescu este un foarte bun român, care a respectat și respectă valorile naționale. A declarat domnul deputat Ioan Viorel Teodorescu.

În acest moment în UNPR se regăsec trei foști liberali giurgiuveni, respectiv Ion Viorel Teodoresc, Marin Anton și Lucian Iliescu.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *