In Senat s-a aprobat ca lacul din Comuna Gradinari judetul Giurgiu sa treaca din proprietatea Apelor Romane in proprietatea Consiliului Judetean Giurgiu …

În presa naţională s-a scris cu litere de-o şchioapă despre lacul de la Grădinari care este de mai mult timp râvnit de senatorul PSD Niculae Bădălău. Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu a explicat cu lux de amănunte etapele prin care această acumulare de apă urma să fie trecută de la Apele Române la Consiliul Judeţean Giurgiu, ca ulterior să intre în posesia senatorului PSD.

Azi, 7 mai, din informaţii pe surse am aflat că senatorul PSD Niculae Bădălău a negociat cu şeful reprezentanţilor PNL din Senat  să voteze legea prin care acumularea de apă de la Grădinari să treacă din subordinea Apelor Române în subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu.

Conform informaţiilor noastre obţinute pe surse rezultă în mod clar că negocierea a fost de un real  succes, întrucât 11 senatori PNL au fost de acord cu proiectul legislativ.  Tot din informaţii  pe surse  se pare  că senatorii ALDE  au părăsit sala.

Dacă informaţiile noastre sunt reale, Ludovic Orban a pierdut controlul partidului sau probabil speră  să întărească  partidul prin venirea în rândurile PNL-ului  a senatorului Niculae Bădălău. Nimic nu trebuie să ne mai mire în politica noastră atipică. Orice este posibil. Vorba ceea: „ Nu spune niciodată, niciodată „. Parcă-i şi văd la aceeaşi masă pe Niculae Bădălău şi Marin Anton, aşa cum au mai fost în trecutul lor politic nu prea îndepărtat.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *