Se incalzeste vremea

Prognoza meteo Romania 2 Februarie 2017.

Joi 2 Februarie 2017temperatura aerului va continua sã creascã, astfel încât vremea va deveni caldã în regiunile intracarpatice și apropiatã de normalul perioadei în rest. În vestul, centrul și nordul țãrii vor fi înnorãri, local și temporar va ploua, iar în zonele montane aferente precipitațiile vor fi mixte.

În cursul nopții precipitațiile se vor intensifica în Maramureș și nordul Carpaților Orientali, unde pe arii restrânse se vor cumula cantitãți de apã de peste 10…15 l/mp, iar în nordul Moldovei și al Transilvaniei se va semnala polei. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros și local, în special dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi nebulozitate joasã sau ceațã, posibil asociate izolat cu burnițã sau fulguieli ce pot favoriza depunerile de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile vestice, precum și la altitudini mari, îndeosebi din masivele nordice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, mai scãzute în zonele cu ceațã persistentã spre -2…-1 grad, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 4 grade.

In sudvalorile termice vor crește, astfel încât vremea va fi apropiatã de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare seara și noaptea, iar la începutul intervalului vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimã va fi de -4…-2 grade.

 « (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *