Se cauta arbitri …

Majoritatea bărbaților sunt îndrăgostiți de sportul rege, FOTBAL. De câte ori nu ne dăm cu părerea când urmărim un meci de fotbal. De cât de bun sau de rău a fost arbitrul. De câte ori nu ne-am imaginat pe noi în postura de arbitru?

Ei bine, acum nu mai trebuie doar să ne imaginăm. Acum, Asociația Județeană de Fotbal Giurgiu ne oferă posibilitatea nu numai să visăm și chiar să devenim noi cei care să fim în mijlocul jucătorilor, să alergăm pe gazonul verde și să fluierăm un meci.  

Ivan Iulian, președintele Asociației Județene de Arbitri Giurgiu îi anunță pe cei interesați să devină arbitri că să se pot  înscrie la cursurile gratuite de arbitri de fotbal. Cursurile  se vor desfășura pe durata a două luni la sediul Asociației Județene de fotbal Giurgiu. Prima întâlnire a celor care doresc să îmbrățișeze această frumoasă carieră cu președintele Asociației Județene de Fotbal  Viorel Leșeanu și cu președintele Asociației Județene a Arbitrilor Iulian Ivan va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie începând cu ora 10:00 la sediul AJF Giurgiu.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *