Scuze !!! Primarul Barbu nu a fost plecat in Austria…

Nu credeam ca vreodată să ajung să-mi cer scuze față de primarul Barbu. Dar asta-i viața !!! Va trebui s-o fac și încă în mod public.

Iată pe scurt despre ce este vorba. În urmă cu câteva zile am scris despre primarul Barbu că este plecat în afara granițelor țării să se dea cu săniuța. Iarăși greșesc. Să se dea cu schiulețele, că doar este băiat mare și nu se mai dă cu săniuța. Numai că Giurgiu se afla sub cod portocaliu de ninsori însoțite de viscol, iar primarele, cu toate că fusese înștiințat cu trei zile înainte de a se produce urgia albă și-a  pus palma,  repet în … buzunarul în care ține cărdulețul ghiftuit cu euroi și dus a fost. Furat de val,  în loc să scriu BANSKO am scris Austria. Am scris Austria pentru că în ultima perioadă a anului trecut vizitele prim edilului giurgiuvean în Austria au fost atât de frecvente, încât la un moment dat am crezut că-l iubesc atât de mult austriecii încât vor să-l pună primarul Vienei.

În rândurile ce urmează am să vă prezint pe scurt unde a fost plecat primarul nostru, asta ca să se edifice și tineretul PSD-ist care la apariția primarului în Giurgiu, oricum după ora 17:00 s-au lansat care mai de care în afirmații de-a dreptul hilare legate de teleportarea lui Barbu, despre întârzierea avioanelor și câte și mai câte bazaconii. Dragilor, voi tinerii sunteți viitorul acestei țări, indiferent din ce partid faceți parte. Dați dovadă de verticalitate și nu de servilism sau pupincurism. Voi cei de la PSD aveți câteva exemple de tineri demne de urmat și aici mă refer la Răzvan Cuc și la George Pălălău. Acești tineri au urcat pe scara valorică datorită competenței și nu pupincurismului.

 

Iată unde este situat Centrul de schi Bansko

Bansko este o statiune de iarna și centrul de schi stabilit, nu numai în Bulgaria, ci și în Europa. Ca o stațiune de iarnă № 1 a Europei de Est, Bansko a organizat în mod perfect 8 start-uri pentru sporturile de iarnă ale Cupei Mondiale, iar în 2011 – a fost ales pentru Capitala de iarnă a Balcanilor. În 2013 și 2014, Bansko a fost distins cu premiul pentru cea mai buna stațiune de iarna de Academia Mondială de premii schi (World Ski Awards).

În această stațiune se afla primarul nostru și nu în Austria, de aceea îmi cer scuze pentru eroarea făcută. Aici, în această „modestă” stațiune de schi din Bulgaria își poate permite să se ducă orice muritor de rând din România, chiar și cei al căror salariu nu depășește salariul minim pe economie.  Așa că ce mare lucru! Cu sau fără Barbu orașul trebuia deszăpezit și parcă lucrurile mergeau mai bine decât acum de când a venit. Nu credeți stimați cititori că ar fi mai bine ca primarul manager să-și continue concediul? Poate că așa viceprimarii reușesc să-și coordoneze mai bine activitatea și să descongestioneze orașul de zăpadă, să nu se mai circule doar pe un singur sens pe străzile ce fac legătura cu arterele principale de circulație.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *