SCRISOARE DESCHISA

Ma numesc Veronica Rauta si locuiesc de doi ani in satul Palanca. Din prima seara in care ne-am mutat in Palanca ani de confruntam cu o situatie oribila, in care suntem fortati sa suportam galagia de la societatea Club Cool 2009 SRL situat la doua case distanta, in mijlocul imobilelor locuite Situatia ar fi simpla daca s-ar aplica legile, daca ar fi cineva care sa vrea sa le aplice insa nu se doreste acest lucru din motive mai mult decat evidente.

In februarie am publicat pe hotnews situatia de la acel moment.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21626512-cosmarul-unor-cetateani-ignorati-autoritati-studiu-caz-satul-palanca-comuna-floresti-stoenesti-judet-giurgiu.htm

Va rog sa ma ajutati cu publicarea scrisorii deschise adresata primarului comunei Floresti-Stoenesti, Nitescu Marius Lili.

Va imaginati ca situatia este grava din moment ce de doi ani traim in asa stres si fara posibilitatea de a ne odihni in week-end-uri. Stiu ca nu e ceva spectaculos, ca nu a cazut nimeni in put, nu a luat foc, nu suntem personalitati, nu ne cheama mai stiu eu cum, dar suntem oameni care isi doresc o viata normala si luptam pentru acest drept ce ne este ignorat de autoritatile locale si pentru a ne redobandi acest drept avem nevoie de ajutorul presei.

Pot dovedi prin inscrisuri tot ceea ce am afirmat.
Va rog sa ma ajutati. Situatia trebuie sa se schimbe inainte sa ne pierdem mintile, sa ne imbolnavim … este prea mult pentru oricine sa suporte asa ceva si autoritatile sa continue sa favorizeze pe cei care nu respecta legea si dreptul la o viata normala al celorlati.

Daca imi indicati o adresa de email, va trimit scrisoarea.

Multumesc,
Veronica Rauta


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *