SCOALA ALTFEL LA GRADINITE SI LICEUL TUDOR VIANU DIN GIURGIU

În ziua de 08 aprilie a.c., poliţiştii I.P.J. Giurgiu au desfăşurat activităţi în cadrul Campaniei Săptămâna Altfel Să ştii mai multe să fii mai bun! la Grădiniţa nr. 8 şi Liceul Tudor Vianu din municipiul Giurgiu.

          La activităţi au participat poliţişti din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Rutier, Compartimentului Presă şi Relaţii Publice, copii,  elevi şi cadre didactice din cadrul unităţilor de învăţământ, iar temele dezbătute au fost Siguranţa Rutieră şi Prevenirea dispariţiilor de minori.

          Poliţiştii rutieri le-au explicat copiilor câteva din regulile de circulaţie pe care aceştia trebuie să le respecte în drumul lor spre şi de la şcoală şi în călătorii, astfel încât aceştia să nu devină victimele accidentelor de circulaţie.

          Poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au prezentat participanţilor armele şi dotarea pe care aceştia o au iar la final au făcut câteva demonstraţii cu câinele de serviciu.

          Totodată elevilor le-au fost făcute recomandări preventive pentru perioada următoare având în vedere sărbătoarea Pascală şi vacanţa ce urmează.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *