Sanatatea si invatamantul prioritati majore pentru viitorul Romaniei … a declarat Vasile Mustatea

Într-o recentă conferință de presă Vasile Mustățea, candidatul ALDE Giurgiu care ocupă prima poziție pentru Senatul României  vorbea despre România ca cea de-a șaptea țară ca mărime din Europa. Plecând de la această ideea a lansat o provocare tuturor partidelor politice, în sensul realizării unui pact național, urmarea căruia România să devină cea de-a șaptea țară dezvoltată economic din Europa.

De asemenea Vasile Mustățea spunea că acestă idee nu este una utopică referindu-se la faptul că toate partidele politice cu ani în urmă au dat dovadă de maturitate politică, atunci când  România a devenit membră a Uniunii Europene și când a aderat la Uniunea Nord Atlantică. În acest context Vasile Mustățea crede că este posibilă realizarea acestui pact național de investiții prin alocarea a 6% din PIB pentru investiții ceea ce ar reprezenta în cifre circa 48 de miliarde de euro.

Printre altele candidatul ALDE pentru Senat a precizat faptul că este imperios necesar ca următorul guvern să facă investiții majore în sănătate și învățământ deoarece aceste două priorități, în viziunea lui Vasile Mustățea sunt vitale pentru viitorul României.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *