Romania este cea mai saraca tara din UE si cu cei mai bogati politicieni ! Acesta este motivul iesirii oamenilor in strada

Toate posturile naționale de televiziune din țară au transmis mișcarea de protest ce a avut loc aseară, 5 noiembrie începând cu ora 19:00. Părerile comentatorilor TV au  fost foarte variate. Unele dintre aceste comentarii făcute de  analiștii politici se aflau într-o contradicție totală încât bietul român pur și simplu nu știe ce să mai creadă.

Analiștii pro Guvern vorbeau de implicarea totală a băncilor, a deconcentratelor, a băieților deștepți cărora a cam început să li se pună stavile la contractele cu statul. … Ca și concluzie vis-a-vis de afirmațiile analiștilor pro Guvern și PSD-ALDE, bogătașii doresc să oprească binele ce urmează să se reverse asupra poporului prin minunatul act de guvernare ce are la bază ”romanul”  științifico fantastic intitulat ”program de guvernare” scris de maestrul furturilor Darius Vîlcov în cavou înconjurat de lingouri de aur și picturi celebre, toate obținute prin furturi cinstite.

Ceilalți analiști politici care cred ei că au orientare de dreapta  vorbesc despre acest sărman popor oropsit și chinuit de tagma jefuitorilor din PSD ca și cum în partidele care-i plătesc nu există specimene la fel de controversate.

Chiar nu știu ce să mai cred.  Mă uit la ei cum morfolesc cuvintele, cum încearcă să ne prostească în față, unii spunându-ne cât de bine trăim,  iar noi habar nu avem, ceilalți ne spun cât de frumoși și de deștepți sunt ei, dar de fiecare dată în afară de faptul că critică actuala guvernare, acest lucru îl poate face orice prost, uită să prezinte soluții. Oare acești oameni nu realizează cât sunt de ridicoli, de penibili, acești amploiați care se cred corifei ai dezinformării sau corifei ai artei manipulării. Genul acesta de manipulare ”dragilor” era valabil în perioada omului din neanderthal. Ceea ce nu ați observat voi este faptul că omul a depășit de mult stadiul de maimuță. Domnilor analiști politici, stați liniștiți nu vă mai umflați în pene, nici dracu nu vă mai crede! Sunteți doar niște amărâți de brânzovenești, catavenci, farfuridiști sau fripturiști ai zilelor noastre cărora le ies ochii din orbite la vederea banului!  Pentru domniile voastre cel care plătește este cel mai bun. Așa că lăsați-ne cu logoreea voastră verbală. Dacă sunteți ceea ce pretindeți a fi aveți curajul să fiți cinstiți cu voi înșivă și cu copiii voștri. Sau lor le spuneți altceva atunci când aceștia vă trag de mânecă și vă spun că mințiți. Le spuneți probabil că  nu aveți alternativă ca să puteți câștigați un ban cinstit în această lume a hoților. Halal cinste!   

După părerea mea cel mai bun răspuns la întrebarea de ce au ieșit oamenii în stradă l-a dat  ATENȚIE !!!  un europarlamentar PSD și anume Cătălin Ivan care într-o conferință de presă organizată de RoAction a spus următorul lucru : ”România este țara cu cea mai săracă populație din UE și cu cei mai bogați politicieni ” .  Acesta este motivul real pentru care oamenii  de toate categoriile sociale au ieșit în stradă.

Singura noastră șansă ca România să nu cadă într-o zonă extrem de  periculoasă și aici mă refer la anarhie este ca PSD-ul să elimine rapid din rândurile lui toți șacalii și hienele înscăunate în poziții foarte importante,  acest lucru trebuind făcut chiar și în cel mai îndepărtat cătun!  Să numească urgent un alt un guvern alcătuit numai din profesioniști care să nu aibă nimic de a face cu numărul de voturi aduse sau de cum își dă ochii peste cap o ministăreasă, fostă miss și alte criterii de acest gen. Un guvern de profesioniști. Exemplul cel mai elocvent în acest sens  fiind ministrul agriculturii Petre Daia care este agronom și care a demonstrat că agricultura poate fi un motor al dezvoltării economice. Sunt convins că în PSD există oameni de certă valoare numai că au ieșit la suprafață gunoaiele  iar singura plasă pe care o au la dispoziție tinerii din PSD pentru strângerea acestor gunoaie, a  acestor microbi care sunt un cancer în stare latentă pentru PSD este DNA-ul!

I.C.MANDU

 

      (Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *