Rezultatul testului poligraf favorabil lui Marin Anton

Preşedintele PNL Giugiu,  Marin Anton,  cel care cu puţin timp în urmă a primit un pod de palmă peste gură de la Niculae Bădălău, în conferinţa de presă de joi, 28 septembrie a reiterat ideea că nu mai târziu de luni, 2 octombrie va efectua testul poligraf, test la care i-a   invitat  şi pe senatorul Niculae Bădălău şi pe finul acestuia, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina să facă şi domniile lor testul poligraf.

Din păcate cei doi deţinători ai adevărului absolut nu au avut curajul să dea ochii cu o amărâtă maşinărie care le-ar fi susţinut adevărul, sau … poate dimpotrivă ar fi demonstrat că adevărul susţinut de ei este de fapt o mare minciună.

Ştim cu toţii că testul poligraf nu poate fi considerat probă în instanţă, dar aşa, de amorul artei şi în virvitutea aflării adevărului ar fi trebuit să participe şi domniile lor la proba cu detectorul de minciuni, aşa cum a procedat azi, 2 octombrie Marin Anton. De ce oare  nu au avut curajul să se supună unui amărât de test poligraf ? Să le fi fost oare frică că acel aparat chiar spune adevărul, iar adevărul nu are nici o legătură cu cele susţinute de ei?  Nu cred.

Cred mai degrabă că problemele obştei îi ţin atât de conectaţi în soluţionarea gravelor probleme cu care majoritatea societăţii româneşti se confruntă odată cu valul de scumpiri  încât chiar nu mai contează că imaginea domniilor lor de politicieni a ieşit destul de rău şifonată urmare a refuzului de a efectua  testul poligraf, test făcut de Marin Anton, din care rezultă negru pe alb că spune adevărul şi că podul de palmă dat peste gură  de Niculae Bădălău este  cât se poate de real.

Aşa că cei doi reprezentanţi de frunte ai PSD, mâine urmare a muncii depuse în folosul comunităţii vor ieşi public şi vor mai spune câteva „mari  adevăruri” :

Absolut nici un produs nu se va scumpi, ba dimpotrivă, valoarea lor va scădea cu peste 50%, în timp ce salariu minim brut va fi de 1.500 de euro, iar un euro începând chiar de mâine va fi egal cu un leu. Această ultimă frază  dragi cititori o puteţi considera un pamflet.

I.C.MANDU  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *