Retete traditionale Drob de miel

De Paste surprinde-ti invitatii cu un meniu special de sarbatoare. Poti realiza atat retete traditionale, cat si preparate pentru Paste creative si pline de originalitate. Daca nu stii ce si cum sa faci, citeste propunerile noastre de preparate pentru Paste si cu siguranta vei gasi inspiratia de care ai nevoie sa te apuci de treaba si sa fii mandra de ceea ce pui pe masa in Sfintele zile de Paste.

Timp de pregatire: 20 minute
Timp de gatire: 1 h 40 minute
Timp total: 2 h
Dificultate reteta: mare

Ingrediente necesare

– organe de miel
– 4 oua
– 4 fire de usturoi verde
– 5 fire de ceapa verde
– 1 legatura de patrunjel
– 1 legatura marar
– pesmet
– sare
– Piper

Prepararea drobului de miel

Spala organele in apa rece, curata-le si pune-le la fiert in apa rece fara sare timp de aproximativ 50 minute. Dupa ce se racesc putin, da-le prin masina de tocat impreuna cu toate ingredientele, exceptand ouale. Gusta-le si asigura-te ca ai pus sare si piper destul si adauga si ouale batute. Amesteca pana obtii o pasta omogena si inchegata. Unge o tava cu putin ulei si tapeteaza cu pesmet. Pune carnea in tava, acopera si las-o sa se rumeneasca aproximativ 50 minute. Dupa ce s-a facut, scoti drobul din tava, il lasi sa se raceasca si il pastrezi la frigider invelit in folie.

 






Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *