Realitatea din Giurgiu, la Realitatea TV, asta-seara cu Dan Andronic si Rares Bogdan

Dan Andronic, candidatul PMP Giurgiu la Camera Deputaților va fi față-n față cu Rareș Bogdan astă seară de la ora 22:00, într-o ediție specială despre România nevăzută și Giurgiu. Vocea oamenilor se va face din nou auzită iarăși, cu exemple și necazuri de viață, de necrezut.

andro-2

Acum o săptămână, tot la emisiunea lui Rareș Bogdan, Andronic a expus realități flagrante din România, așa cum le-a aflat de la giurgiuveni. ”Mă bucur că am ales să candidez în Giurgiu. Experiența trăită în aceste zile m-a determinat să văd și să transmit care sunt adevăratele probleme ale oamenilor”, a spus candidatul PMP Giurgiu la Camera Deputaților.

andro-1

 El a arătat că în Giurgiu nu mai există un abator, iar oamenii nu au posibilitatea să-și taie porcul legal și-n condiții de siguranță alimentară, dacă vor s-o facă, în județ; a explicat cum sunt amendați giurgiuvenii, adesea stupid și abuziv;

 ”România este cu totul alta decât cea cu care ne-am obișnuit noi. Iar partea proastă este că oamenii politici ajung să coabiteze cu răul. Nu li se mai pare nimic neobișnuit că Podul de la Grădiștea sau abatorul din Giurgiu rămân probleme veșnic nerezolvate ”. Aflând despre problemele existente în Giurgiu, moderatorul emisiunii de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, a tras o concluzie fără echivoc: ”Oamenii n-ar trebui să-i mai voteze pe cei care nu au rezolvat aceste lucruri în Giurgiu!”.

Comandat de PMP-Organizația Județeană Giurgiu. Editat de SC MANADY-PRESS SRL

Cod mandatar financiar AEP 11160002

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *