PSD-ul local intareste pozitia in partid a presedintelui executiv Alexandru Vladu

Protagoniștii principali ai conferinței de presă săptămânale a PSD-ului filiala Giurgiu de joi 27 august au fost domnii Răzvan Cuc și Alexandru Vladu. Din punctul nostru de vedere, această conferință este atipică și inedită. Noutatea i-o conferă faptul că Alexandru Vladu este pentru prima dată de când a făcut trecerea de la PPDD la PSD  când participă la astfel de conferințe în calitate de prim jucător și nu din poziția de rezervă, cum ne era prezentat până acum. Azi, Alexandru Vladu vorbește despre mega realizările primăriei, mega realizări despre care până acum nu vorbea decât primarul Nicolae Barbu. Acest fapt vine și confirmă informația pe care noi o deținem din surse demne de încredere, conform căreia candidatul PSD-ului pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu nu va fi  autoproclamatul Nicolae Barbu. Candidatul PSD-ului, la a cărui imagine a început să se lucreze prin promovarea în media este domnul viceprimar Alexandru Vladu.

În conferința de presă, Răzvan Cuc a vorbit de realizările guvernării Ponta în antiteză cu ceea ce resimt majoritatea oamenilor. De asemena a vorbit despre majorările salariale ai căror beneficiari vor fi medicii și profesorii, despre care a spus că nu sunt pomeni electorale așa cum sunt prezentate de opozanți dumnealor politici, ci pur și simplu aceste creșteri salariale sunt datorate așa cum era și firesc pe fondul creșterii economice înregistrate în ultima perioadă. În aceste condiții se pune întrebarea, dacă România a înregistrat creșteri economice semnificative, de ce guvernul tatonează și alte piețe în afara celor devenite obișnuite pentru contractarea altor credite, care  implicit vor duce la creșterea de îndatorare a României ?

Alexandru Vladu a dorit să aducă la cunoștința opiniei publice giurgiuvene că asfaltările de curând încheieate, ( pe care eu personal nu am văzut să se mai fi turnat stratul de uzură sau cine știe poate sunt eu nepriceputeanu la astfel de lucrări ) pe un segment din șoseaua București, un segment din bulevardul Mihai Viteazu și un segment din strada Vlad Țepeș care sunt de fapt realizate în urma unui proiect Româno-Bulgar, proiect transfrontalier demarat încă din anul 2007,  precum și proiectul intitulat de noi Colibociuperca demarat în aceeași perioadă, proiect ce avea stabilită inclusiv locația. Altfel spus, de acest proiect vinovat se face Lucian Iliescu, fostul primar. S-o creadă … altcineva. Dacă nu se dorea ca acest proiect să fie accesat, pur și simplu nu trebuia continuat în 2012. Și cum era de așteptat a vorbit și despre amenajările aflate deja în lucru în zona canalului și despre minunata ecluză… Spunem noi, cei mulți și nu neapărat fericiți de  plimbările pe care le vom face sub clar de lună pe marginea canalului, încălțați cu cizmele pline de noroiul străzilor desfundate din comuna Giurgiu … Chelului tichie de mărgăritar îi lipsește, că locuri de muncă avem destule. Bravo pentru felul în care este prioritizat interesul cetățeanului !!!

Oricum, după părerea noastră, scopul prezenței domnului Vladu în conferința de presă este să-i ia caimacul lui Barbu.

I.C.MANDU

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *