Prognoza meteo. Temperaturile scad cu 20 de grade

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, față de ziua de sâmbătă, temperaturile vor scădea cu aproximativ 20 de grade, astfel că maximele se vor situa în jurul valorii de 20-23 de grade.

PROGNOZA METEO pentru LUNI               

Vremea va fi în general instabilă și se va răci semnificativ față de ziua precedentă, în special în regiunile sudice, estice și centrale, unde valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât în mod normal la această dată. În jumătatea de sud-est a țării și în toată zona montană vor fi înnorări accentuate, averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse, în Oltenia și Muntenia, 50…70 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, ploile se vor semnala pe spații mai mici și vor fi în general slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în regiunile vestice, sud-estice, la munte și local în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 10 și 19 grade.

LA GIURGIU
Vremea va fi instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări accentuate și vor fi averse, posibil însemnate cantitativ și însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

LA GIURGIU
Vremea se va încălzi și se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei când vor mai fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

 (Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *