Prognoza meteo pentru weekend. Temperaturile ajung la 30 de grade

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest weekend. Potrivit acesteia vremea se încălzește semnificativ.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ

ÎN ȚARĂ
Vremea va continua să se încălzească, îndeosebi în jumătatea sudică a teritoriului. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile nordice, precum și în zonele de deal şi de munte, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Noaptea, înnorările se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde, cuprinzând şi regiunile vestice şi centrale. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat. Cantitățile de apă vor depăși punctiform 25 l/mp și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20…21 de grade în Maramureş şi nordul Moldovei și 29…30 de grade în sud-estul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral.

LA GIURGIU
Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi la începutul nopţii, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ

LA GIURGIU
Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii şi vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *