Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

De marți, revine vremea frumoasă și chiar mai caldă decât normalul pentru această perioadă. Prima zi a săptămânii începe cu vreme mohorâtă şi destul de rece, dar după-amiază sunt şanse mari să ne bucurăm de soare. Iar mâine şi poimâine vom avea parte de temperaturi obişnuite mai degrabă în luna mai decât la final de martie.

Prima zi a săptămânii începe cu vreme mohorâtă şi destul de rece, dar după-amiază sunt şanse mari să ne bucurăm de soare. Iar mâine şi poimâine vom avea parte de temperaturi obişnuite mai degrabă în luna mai decât la final de martie.

Luni, valorile termice se vor menține sub mediile climatologice specifice pentru ultima decadă a lunii martie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 grade. Cerul va fi parțial noros în sudul și estul țării, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar în rest va fi variabil la senin.

Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări în zonă montană, dar și în Moldova, Dobrogea și Bărăgan. Dimineață se va semnala brumă, local în Transilvania și Maramureș și izolat în restul teritoriului. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceată.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *