Prognoza meteo. Cum va fi vremea la inceput de saptamana

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo valabilă în intervalul 7 mai, ora 16 – 9 mai, ora 23, perioadă în care se vor semnala atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ în majoritatea regiunilor  și chiar precipitații mixte în zonele montane.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă și se va răci în majoritatea zonelor, astfel încât valorile termice se vor situa ușor sub cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, iar minimele între 5 și 13 grade. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice în sudul, centrul și estul țării și pe arii mai restrânse, îndeosebi în cursul zilei, în rest. Local, mai ales în zonele de deal și de munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp şi izolat 40…50l/mp. Vor fi condiții de grindină. În zona montană înaltă, cu precădere noaptea, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și izolat în restul teritoriului.

LA GIURGIU
Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, ușor mai scăzută decât în ziua precedentă, va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

LA GIURGIU
Instabiliatea atmosferică se va menține accentuată. Vor fi înnorări și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântuluiTemperatura aerului va continua să scadă, astfel încât vremea va deveni rece pentru această dată. Maxima termică se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar minima va fi de 8…9 grade.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *