Prognoza meteo – Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea va deveni din nou foarte călduroasă și instabilă.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi cu caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în prima parte a intervalului în vestul, nordul, centrul ţării şi la munte, apoi în regiunile estice, sudice, centrale şi doar pe arii restrânse în rest. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi va cădea grindină. Valorile termice vor fi în creştere în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în regiunile extracarpatice, unde local vremea va deveni călduroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, unde vor crea din nou disconfort. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

LA GIURGIU
Vremea va deveni călduroasă, cu o maximă termică de 30…31 de grade şi disconfort în orele după-amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate noaptea, în special în a doua parte, când va creşte probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade

PROGNOZA METEO pentru JOI

LA GIURGIU
Vremea va fi în general instabilă şi se va răcori. Ziua cerul va avea înnorări şi temporar vor fi averse, descărcări electrice, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vântul va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *