Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 27 februarie – 5 martie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna 27 februarie – 5 martie. Potrivit acesteia, temperaturile vor fi peste media acestei perioade din an.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor crește în cea mai mare parte a țării, astfel că vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și local ceață în special dimineața și noaptea în zonele joase de relief. În a doua parte a nopții nebulozitatea se va accentua în vest și în nord-vest, unde izolat va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade, iar cele minime între -5…-3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9…10 grade în sudul Banatului.

LA GIURGIU

Vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru sfârșitul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții de ceață dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ceață în primele ore ale zilei și noaptea, în zonele joase din sud, centru și est. În a doua parte a nopții nebulozitatea se va accentua în regiunile vestice unde va ploua local. Temperaturile maxime se vor încadra, în general între, 10 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -3 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și local în vestul țării.

LA GIURGIU

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o temperatură maximă de 16…17 grade și o minimă de 5…6 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Deși valorile termice vor marca o scădere în regiunile vestice și nord-vestice, vremea va fi în continuare mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an. Aria de nebulozitate și ploi se va extinde dinspre vest și va cuprinde majoritatea zonelor. La munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte ziua și predominant ninsori pe timpul nopții. Local se vor cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, dar local și în vestul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade.

LA GIURGIU

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 6…8 grade. Cerul se va înnora treptat, iar seara și noaptea va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 02.03.2017  – 05.03.2017

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi de la o zi la alta, iar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă.

LA GIURGIU

Valorile termice vor fi în creștere de la o zi la alta, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *