Prognoza meteo actualizata | Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea se răcește și vin ploile.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ
Valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei în jumătatea de nord a ţării, dar vor fi în jurul celor normale în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 20 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 9 și 19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza şi noaptea când se vor semnala averse şi descărcări electrice, local, în nord-vest, în centru, la munte şi izolat şi în celelalte regiuni. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în special în estul țării și la munte, unde rafalele vor depăşi  55…65 km/h.

LA GIURGIU

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi noaptea, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

LA GIURGIU

Vremea se va menţine predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *