Primarul pe care giurgiuvenii si-l doresc si-a depus candidatura

Azi, 22 aprilie, cel mai iubit candidat de giurgiuveni pentru funcţia de primar, domnul deputat Florian Nicolae, alături  de soţie, prieteni şi membrii importanţi ai partidului s-au deplasat la Biroul Electoral de Circumscripţie Nr. 1 din Giurgiu, unde şi-a depus dosarul de candidat împreună cu listele de susţinători semnate de peste  4.500 de cetăţeni ai oraşului.

După depunerea dosarului, domnul Florian Nicolae  ne-a acordat un scurt interviu,  ocazie cu care a spus:

Consider că prin candidatura mea pot să ajut mai mult oamenii şi oraşul. Acesta este motivul care m-a determinat să-mi doresc să fiu primar. Consider că este imperios necesar să fim mult mai atenţi şi să avem mult mai multă aplecare spre rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea. … Sunt puţin emoţionat, dar sunt emoţii constructive. Lucrăm într-o echipă pe care mă bazez. O echipă formată din oameni pregătiţi şi responsabili. Împreună cu echipa doresc să-i facem pe cetăţenii oraşului nostru să înţeleagă proiectele pe care intenţionăm să le punem în aplicare. Proiecte care vin în sprijinul nemijlocit al oamenilor. Proiecte viabile, realiste prin care dorim să dăm o altă faţă oraşului şi nu în ultimul rând, să le redăm giurgiuvenilor siguranţa zilei de mâine.  Acest lucru nu poate fi pus în practică fără crearea imediată a locurilor de muncă. Giurgiuvenii s-au săturat de promisiuni deşarte. Giurgiuvenii vor fapte, iar eu, împreună cu echipa mea suntem oameni ai faptelor. Majoritatea oamenilor din oraş mă cunosc şi ştiu că nu sunt omul care să facă promisiuni pe care nu şi le asumă şi pe care nu le poate onora….”

Doctorul Ladislau Pick, vizibil emoţionat, dar optimist a spus:

„ Astăzi am trăit un eveniment fericit atât pentru mine personal cât şi pentru giurgiuveni, depunerea candidaturii domnului Florian Nicolae pentru înalta funcţie de primar al municipiului Giurgiu. Noi colegii, prietenii, staff-ul, şi îmi exprim convingerea că şi majoritatea giurgiuvenilor suntem alături de el. Sunt convins că la sfârşitul campaniei electorale, după data de 5 iunie vom avea un nou primar în persoana lui Florian Nicolae. Îi doresc succes şi, pentru binele oraşului cred în candidatura şi victoria domniei sale.”  

Domnul deputat Marin Anton, legat de candidatura domnului Florian Nicolae a spus:

„Astăzi domnul Florian Nicolae şi-a depus candidatura din partea PNL pentru funcţia de primar. Sunt convins că giurgiuvenii se bucură de această candidatură. Domnul Florian Nicolae este un om foarte inteligent, pragmatic şi un excelent gospodar. Este omul pe care giurgiuvenii şi-l doresc ca şi primar. Florian Nicolae este de departe cel mai bun candidat dintre toţi ceilalţi contra competitori şi, în mod cert, cel mai bun primar al municipiului Giurgiu.”

DSCF5469DSCF5477DSCF5481DSCF5482DSCF5483DSCF5485DSCF5489DSCF5492DSCF5493DSCF5494DSCF5497DSCF5498DSCF5500DSCF5501

Cronica Giurgiuveană îi urează de asemenea domnului Florian Nicolae mult succes!  Ne exprimăm speranţa că giurgiuvenii, aşa cum îi ştim, vor da dovadă de suficientă maturitate, ca să nu se mai repete greşeala din 2012, când cei drept din lipsă de alt candidat, l-au ales pe cel care a adus oraşul în pragul falimentului. Giurgiuvenii să nu se mai lase păcăliţi de sloganuri ieftine, de promisiuni ce nu vor fi în veci onorate. Giurgiuveni! Dacă vă iubiţi oraşul, dacă vă iubiţi copiii, acum avem soluţia pentru resuscitarea şi revenirea la viaţă a oraşului nostru. Soluţia este:  FLORIAN NICOLAE PRIMAR.

I.C.MANDU« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *