Primarul Barbu isi fura singur caciula…

În după amiaza zilei de 17 ianuarie am scris despre faptul că iubitul nostru primar Barbu a părăsit orașul cu toate că știa din avertizările emise de către Institutul Național de Meteorologie că Giurgiu este sub atenționare de cod portocaliu de ninsoare abundentă și viscol și cu toate acestea a plecat să se dea cu sănioara împreună cu prietenii pe pârtiile munților de prin Austria deoarece aerul munților autohtoni nu-i mai priește sau poate din cauza microbilor emanați de microfoanele instalate de băieții cu ochi albaștri în telescaune sau în telegondolele lui Udrea.

Culmea ipocriziei constă în faptul că întors pe fuguța, de voie sau de nevoie la sugestia șefilor de partid, primarul Barbu în jurul orelor 17:00 apelează la cameramanul de serviciu  și îi trage repede un interviu ca și cum cineva i l-ar fi solicitat  și începe să vorbească despre deszăpezire ca și cum nu ar fi fost o secundă plecat din oraș. Domnule primar unde vă este  cinstea despre care vă tot place să vorbiți?  De ce nu aveți curajul să le spuneți oamenilor că nu ați fost în oraș și că de deszăpezire s-a ocupat domnul vice Vladu împreună cu domnul vice Popazu. Cum dracu se face unii muncesc și altul vine să culeagă laurii.

Orice  om normal cu un minim de bun simț ar fi dat dovadă de decență și ar fi tăcut, fără să se mai facă încă odată de râs încercând să pară preocupat de soarta orașului . Rișinică  coane !!!  Acest mod de comportament „a la Pinocchio” vă va aduce și mai mult oprobriul giurgiuvenilor care au realizat că s-au păcălit  amarnic când v-au ales primar . Aveți minimul de demnitate și cel puțin nu ne mai mințiți. Și cine știe, ca să demonstrați că nu am dreptate,  poate le veți spune public  giurgiuvenilor cum ați intrat dumneavoastră în posesia fostei Stomatologii, a Băii Publice Orășenești, a clubului de sport Cetatea,  dacă s-a scos la licitiție,  cine a mai licitat,  într-un cuvânt cum ați devenit dumneavoastră proprietar. Și poate altă dată le veți spune celor pe care i-ați păcălit să vă aleagă primar cum ați devenit proprietarul Platformei Chimice 2, cât a costat și de unde ați avut sursele financiare necesare achiziției, asta doar  dacă vreți să le spuneți cât de cinstit și onest sunteți dumneavoastră.

I.C. MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *