Primarul Barbu arunca in lupta cu presa de opozitie ca si arma de autoaparare … amenintarea cu instanta

Azi voiam să scriu despre cei 28.728.927,75 lei respectiv 6.384.206 eoro, bani pe care CNADNR-ul i-a plătit în perioada 2013-2015 către birourile executorilor judecătorești pentru recuperarea taxei de rovinietă, de unde rezultă suma aproximativă de 2.128.068 euro/an, 177.340 euro/lună, 5.911 euro/zi, 246 euro/oră.

Voiam să mai scriu despre  birourile executorilor judecătorești din Giurgiu, mai exact dacă există sau nu vreun birou de executor privilegiat în obținerea de contracte cu CNADNR.

 Voiam să mai scriu despre o informație radio-șanț conform căreia SC AMM SRL, al cărei administrator este rotarian ca și excelența sa domnul primar, care în cursul anului 2014 a încasat de la primăria Giurgiu suma de 129.253 lei, respectiv 28.723 euro, bani plătiți pentru birotică. Despre acest administrator se spune că  ar urma să preia măturatul stradal. Eu personal nu cred că așa ceva este posibil. Nu ai cum să ști firma câștigătoare înainte de a se ține o licitație, eu unul, sărut mâna conașule, am încredere oarbă în DOMNUL PRIMAR.

Voiam să mai scriu despre cei 3.484.488,03 lei, adică 774.331 euro încasați de SC TC CONSTRUCT SRL care a primit acești bani ATENȚIE !!! pentru continuarea lucrărilor de consolidare la clădirea Colegiului Național Ion Maiorescu. Despre acest lucru, spun cârcotașii, că singura inadvertență ar fi că, în conformitate cu caietul de sarcini, acești bani trebuiau plătiți în tranșe care se întindeau pe o durată de 4 ani și nu imediat după terminarea lucrării. Pentru că tot răuvoitorii spun, mult iubite domnule primar, că dacă se știa că plata se va efectua imediat după execuția lucrării nu se înscria doar SC TCC SRL, se înscriau la licitație mult mai multe firme.

 Și tot răutăcioșii spun, zău așa domnule primar, chiar nu-i înțeleg ce or avea cu un om bun așa ca dumneavoastră, să ne trăiți domnule primar, că domnul Telehoi face parte din liga superioară a rotarienilor, că l-au văzut ei pe la întâlnirile dumneavoastră și cică au și poze. Gura lumii slobodă dom’ primar,  dar nu-mi fac eu probleme cu dumneavoastră, unde-i lege nu-i tocmeală! Auzi și dumneata ce inepții pot debita, cică de unde domnule atâta specialitate în construcții la Telehoi ăsta, care a sărit cam sus de la termopane la consolidare de monument istoric, cum cred ei că este liceul Ion Maiorescu și acum mai nou, specialist în amenajări portuare. Dar eu nu sunt de acord cu ei. Eu cred că dumneavoastră aveți întotdeauna dreptate șefu.

Și mai nou acum, colac peste pupăză, vorbesc clevetitorii ăștia, nu i-ar mai răbda pământul de invidioși, vorbesc de SC Cacioianu, firma de la Constanța care face ecluza, cică e tot din liga superioară a rotarienilor și mai spun, iertați-mi expresia dom’ primar, să spună nenorociții că minunata dumneavoastră de ecluză, care fie vorba între noi, nici nu este cu mult mai scumpă decât locurile de joacă, cică este un mare fâssssss!!!

Aveam multe de spus, dar de acum gata. S-a terminat. Nu am putut să ajung la minunata dumneavoastră conferință de presă deoarece am fost plecat din localitate. Ați reușit performanța să mă speriați. Chiar îmi este frică de instanță. Cu siguranță dumneavoastră nu vă este frică. Vă rog să mă iertați. Am fost un prost, nu am știut ce tabără să-mi aleg. Pe mine unul ați reușit să mă speriați atât de rău, încât vă promit că nu mai fac prostioare. Mi-am pus déjà cenușa-n cap, am să fac penitență până la anul în iunie. Vă promit că-n viața mea n-am să mai scriu ceva de rău despre dumneavoastră.  Dom’ primar noi te iubim că ca tine nu găsim!!! Eu personal vă mulțumesc că v-ați născut. Sunt conștient de cât de mult mă iubiți, tocmai de aceea vă urez ca ceea ce-mi doriți dumneavoastră mie, să vă dea dumneavoastră Dumnezeu înmiit.  Eu vă doresc un concediu lipsit de griji și să vă întoarceți sănătos. Mi-ar părea nespus de rău să fiți nevoit să vă întoarceți mai devreme decât v-ați propus.

Singurul pe care însă n-am să-l iert niciodată și am să scriu despre el și groparienii lui, indiferent de consecințe, ori de câte ori va face o faptă cu aromă de DNA , este primarul din Cocârlata, pe numele lui adevărat Bartolomeu Nănău, cunoscut și sub numele de scenă Frumoasa din orașul adormit.

Mă întreb ce se va întâmpla cu ceilalți colegi ai mei dacă Dumitru Beianu îi va da în judecată și o să le ceară daune… Alooo !!! Stimați colegi, stați liniștiți. Tică Beianu este giurgiuvean, bine crescut, elegant în ținută și comportament, nu poate să procedeze în acest mod ca un … negiurgiuvean.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *