Presedintele executiv al PSD face praf propria rezolutie: ‘E un pleonasm’

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Senatului, afirmă că titlul rezoluţiei adoptate de Comitetul Executiv Naţional al partidului, vineri, la Băile Herculane, este un pleonasm.

Întrebat dacă s-a discutat în interiorul PSD despre cine ar fi cei care fac parte din statul paralele, Bădălău a preferat să facă un comentariu despre propria rezoluţie.

“Cu mențiunea că e un pleonasm. Nu poate să fie și paralel și să fie și legitim”, a afirmat preşedintele executiv al PSD.

După ce i s-a atras atenţia că formula “stat paralel şi ilegitim” este chiar din rezoluţia PSD, Bădălău şi-a nuanţat poziţia: “Nu știu dacă e plenonasm, probabil că e pleonasm. Nu am mai discutat niciodată (despre membrii statului paralel – n.r.).”

“Există o presiune pe care o simțim toți, probabil mai mult domnul președinte, vizavi de proiectul pe legile justiției. Aceste acțiuni le legăm și de elaborarea și de finalizarea acestor legi. Eu nu pot să spun că e strict (din cauza legilor justiţiei – n.r.), dar cred că are o influență majoră. Vă spun ce simt eu”, a mai precizat preşedintele executiv al PSD.

 

Sursa  stiripesurse.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *