Presedinte contra Presedinte …

În cadrul ședinței Consiliului Județean ( CJ ) Giurgiu prezidată de noul președinte al CJ, domnul Marian Mina a fost prezentată situația dezastruoasă din punct de vedere economic a CJ Giurgiu. Fără să arunce invective directe, domnul Mina a lăsat să se înțeleagă că vinovatul pentru acest dezastru este fostul președinte al CJ domnul Vasile Mustățea. Fără să încerc să fiu avocatul diavolului pot afirma cu toată responsabilitatea că fără aportul direct și nemijlocit al consilierilor PSD, dacă situația prezentată este reală, acest lucru nu ar fi fost posibil.

Din datele prezentate de noul președinte se pare că CJ Giurgiu se află  în colaps economic și nu cred că ar surprinde pe nimeni dacă în câteva zile, pe ușile CJ va fi pus un mare lacăt și un afiș pe care va sta scris cu majuscule: FALIMENT !!! Glumesc. Nu cred că așa ceva va fi posibil. Președintele CJ, tocmai datorită situației cu care se confruntă, are posibilitatea să demonstreze tuturor celor care au privit cu scepticism alegerea sa ca președinte al CJ Giurgiu, că este un bun manager, că politica sa economică coroborată cu viziunea și  strategia celor doi oameni politici pe care-i are ca și parteneri în conducere CJ, și aici mă refer la domnul Cristian Marciu și domnul Răzvan Cuc vor găsi sursele și resursele necesare să  scoată din criză CJ.  

Pentru clarificarea acestei situații fără precedent cu care se confruntă Cj Giurgiu conform datelor prezentate de actualul președinte al CJ i-am invitat pe cei doi beligeranți, respectiv pe domnul Marian Mina și domnul Vasile Mustățea să participe în cadrul emisiunii Cronica Giurgiuveană de vineri 29 iulie, ora 21:00, difuzată de postul local de televiziune Giurgiu TV,  care prin argumente pro și contra să dezbată și să facă lumină în acest caz pentru ca giurgiuvenii să se edifice care este situația economică reală  și de ce nu, să aflăm care a fost motivul care a determinat DNA-ul să solicite o serie de documente cu privire la lucrările executate cu fonduri europene …

Îmi exprim speranța ca cei doi invitați să fie alături de mine și de dumneavoastră vineri seara începând cu ora 21:00. La momentul redactării acestui articol domnul Mustățea și-a arătat disponibilitatea de a participa la această dezbatere televizată cu domnul Mina, dar în nici un caz cu altă persoană desemnată de domnul Mina.

I.C.MANDU        






Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *