Premonitia lui Niculae Badalau …

Preşedintele exectutiv al PSD, Niculae Bădălău a fost citat azi ( 16 iunie ) la sediul DNA pentru audieri într-un dosar ce vizează fapte de corupţie.  Aşa începe un articol publicat în PS NEWS precum şi în publicaţia CURENTUL.

Pentru mai multe informaţii legate de acest subiect am încercat să-l contactăm telefonic pe senatorul Bădălău dar acest lucru nu a fost posibil.  Doream să-l întrebăm spre informarea corectă a cititorilor noştri dacă consideră că citarea la DNA are vreo legătură cu sistemul, dacă este un dosar politic creat la comandă, dacă se consideră victimă urmare a verticalităţii de care dă dovadă vis a vis de poziţia pe care a adoptat-o faţă de premierul Grindeanu, din păcate nu avem răspunsurile la aceste întrebări.

Iar dacă luăm de bună informaţia apărută în COMISARUL, conform căreia  Bădălău, târziu în noapte ar fi spus : „Bă de mâine încep să ne salte ! „  e clar că senatorul nostru, dacă nu a avut alte informaţi legate de invitaţia sa la DNA are capacităţi extrasenzoriale, paranormale cum ar fi premoniţia.

Personal doresc ca senatorul să-şi poată devedi nevinovăţia, reiterând încă odată afirmaţia făcută şi cu alte ocazii precum că Niculae Bădălău este cel mai bun produs politic pe care l-a avut Giurgiu. Fără el PSD Giurgiu ar fi un partiduleţ îmbătrânit, prăfuit ca  şi frumosul nostru oraş dunărean în care nu se întâmplă absolut nimic, unde toată lumea cunoaşte pe toată lumea , oraş în care de 27 de ani sunt aşteptaţi investitorii …

I.C.MANDU(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *