Prefecta Nina Carmen Crisu controlata la matriarhat de Corpul de Control al Ministrului de Interne

 Conform unei informaţii pe surse de ultimă oră Corpul de Control al Ministrului de Interne se află la sediul Instituţiei Prefectului Giurgiuvean Nina Carmen Crişu.

Sursa noastră ne-a dezvăluit cum că motivul prezenţei Corpului de Control al Ministrului de Interne la prefectură este motivat de dezvăluirile incendiare făcute în presă de Marin Anton preşedintele PNL Giurgiu. Dezvăluiri pe care Marin Anton le-a  adus la cunoştinţa opiniei publice şi autorităţilor competente în care vorbeşte despre nişte presupuse acte de încălcare a legii comise cu bună ştiinţă de către prefecta Nina Carmen Crişu.

Spun presupuse încălcări ale legii deoarece până la luarea unei decizii definitive şi irevocabile ce poate duce până la destituirea actualului prefect, care dorea să instaureze matriarhatul în judeţul Giurgiu, funcţionează conform legii prezumţia de nevinovăţie.

Aşteptăm cu nerăbdare concluziile finale ale Corpului de Control al Ministrului de Interne. Sperăm să nu fie doar un foc de paie şi de această dată adevărul şi dreptatea să iasă  învigătoare împotriva minciunii şi ipocriziei.

I.C.MANDU(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *