Prefecta judetului Giurgiu Nina Carmen Crisu, Ierusalimul si incalcarea legii …

Oamenii în viaţă,  cu sau fără voia lor comit păcate. Atunci unii păcătoşi mai cu dare de mână caută iertarea păcatelor tocmai pe la Ierusalim. Nu ştim cât de mari sunt păcatele doamnei prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crişu, dar s-a mai încărcat cu un încă un păcat atunci când a plecat la Ierusalim, fără aprobarea ministrului de interne, după cum a declarat Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu.  

Marin Anton a spus că doamna prefect a încălcat grav legea 340/2004, art.15  în cuprinsul căreia scrie negru pe alb că prefectul nu poate părăsi judeţul fără o cerere scrisă în prealabil, darămite să părăsească ţara.

Doamnei prefect nu i s-a aprobat cererea de concediu de către ministrul de interne, doamna Carmen Dan, pentru că  în acel moment  prefectura Giurgiu  funcţiona fără  subprefect care putea conform legislaţiei în vigoare prelua prerogativele prefectului atunci când acesta lipseşte. Cu toate acestea Nina Carmen Crişu, conştientă fiind că încalcă legea, dumneaei fiind printre altele şi deţinător de secrete de stat, iar din acest motiv plecarea în străinătate se face în condiţii speciale sub îndrumarea DGIPI, prefecta cu de la sine putere   îşi ia un concediu medical şi în perioada 6 martie – 12 martie  pleacă împreună cu preotul Liviu Neacşu la Ierusalim.

Cred că la Ierusalim unde este un loc special de rugăciune mare parte din păcate, dacă are, domnei prefect i-au fost iertate. Dar mă întreb doamna ministru Carmen Dan are împuternicire de la vreun sfânt să o ierte pe doamna prefect? Mi s-ar fi părut normal,  conform legilor lumeşti,  să fie destituită înainte de a ajunge în ţară, iar în locul dumneaei să fie deja numit un alt prefect.

Marin Anton a promis că îi va aduce la cunoştinţă doamnei ministru de interne fapta extrem de gravă comisă de către doamna prefect Nina Carmen Crişu.  Tot el a completat că este curios să vadă ce măsuri coercitive va lua doamna ministru faţă de această flagrantă încălcare a legii împotriva doamnei prefect,  menţionând faptul că  legat de acest subiect, nu crede că doamna ministru Carmen Dan nu a fost deja informată.

Despre testul poligraf pe care Marin Anton intenţionează să-l facă vom vorbi în ediţia de mâine a publicaţiei noastre.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *