Prefecta Giurgiului Nina Carmen Crisu specialista in pierderea proceselor in instanta

În mandatul trecut al prefectei Carmen Nina Crişu, atunci când preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu era  PNL-istul Vasile Mustăţea precesele intentante de prefectă împotriva hotărârilor de consiliu erau la ordinea zilei. Numai că motivaţiile de susţinere în instanţă îndreptate împotriva CJ –ului erau atât de slab fundamentate încât în majoritatea cazurilor instanţa a dat câştig de cauză consiliului judeţean.

Aşă că nu ne miră absolut de loc faptul că Instituţia Prefectului, în fruntea căreia se află doamna prefect Nina Carmen Crişu ( nota red. jurist de profesie )  a pierdut în instanţă procesul cu  primarul din oraşul Mihăileşti,  Mihai Dobre, proces în care instanţa emite o hotorâre definitivă şi irevocabilă din care reies următoarele:

„ … Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâta Instituţia Prefectului jud. Giurgiu. Admite acţiunea, astfel cum a fost completată. Anulează ordinul nr. 158/14.04.2017 şi Ordinul nr. 158/14.04.2017 de modificare a Ordinului 147/04.042017 emise de Prefectura judeţului Giurgiu. Hotărâre definitivă 366/2017 din data de 14.09 2017. „

Comentariile sunt de prisos. Aşteptăm cu deosebit interes acţiunile în instanţă îndreptate împotriva actualei conduceri a Consiliului Judeţean Giurgiu. Glumesc. În mandatul trecut consiliul judeţean era condus de un PNL-ist, acum este condus de un PSD-ist care respectă întocmai litera şi spiritul legii, chiar dacă nu are studii de jurisprudenţă, specialitatea dumnealui fiind aceea de profesor de sport.

I.C.MANDU        


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *