Prefecta Giurgiului Nina Carmen Crisu pusa din nou sub lupa „justitiarului” Marin Anton

Fără să depună nici cel mai mic efort prefecta judeţului Giurgiu, Nina Carmen Crişu îi oferă lui Marin Anton, şeful PNL-ului giurgiuvean subiecte incendiare pentru conferinţele de presă. Aşa că şeful PNL Giurgiu nu are altceva de făcut decât să lucreze cu materialul clientului.

În conferinţa de presă a PNL Giurgiu Marin Anton vorbeşte despre faptul că în mandatul trecut prefecta Nina Carmen Crişu, printr-o dispoziţie de prefect o demite din funcţie pe doamna Bădiceanu. Aceasta atacă în instanţă decizia prefectei şi câştigă repunerea în postul ocupat din care fusese demisă, precum şi plata tuturor drepturilor  salariale pentru perioada cât a fost în litigiu cu instituţia prefectului.  

Supărarea lui Marin Anton şi poate pe bună dreptate, constă în faptul că de fapt şi de drept nu instituţia prefectului ar fi trebuit să suporte plata drepturilor salariale cuvenite doamnei Bădiceanu, ci autorului deciziei de demitere a doamnei Bădiceanu, după câte se pare ilegală, atâta timp cât instanţa i-a acordat câştig de cauză doamnei Bădiceanu. Ca şi concluzie a mai spus Marin Anton:  „ … doamna prefect Nina Carmen Crişu, din venituri proprii ar fi trebuit să plătească aceşti bani.  „

Mai mult decât atât, Marin Anton vorbeşte şi de un dosar în atenţia instanţei făcut împotriva doamnei Nina Carmen Crişu de către prefectură, în speţa  legată de recuperarea banilor plătiţi de instituţia prefectului doamnei Bădiceanu  ( dosar întocmit probabil în perioada prefectului Zorinel Niculcea, numit de guvernul Cioloş, pentru că îmi este greu să cred că Nina Carmen Crişu şi-ar fi întocmit  un dosar împotriva propriei persoane, lucru pe care Marin Anton a omis să-l spună presei ).

Tot Marin Anton susţine că prefecta a  ţinut dosarul la sertar, ca să treacă termenul de prescripţie. Întrebarea retorică pe care şi-o pune şeful liberalilor giurgiuveni este următoarea:

„ Ştiu că despre acest dosar are ştiinţă curtea de conturi. Sunt curios să aflu cum se va exprima curtea de conturi vis-a-vis de recuperarea banilor pierduţi, bani publici …”

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *