PPDD-ul un partid obligat sa se sinucida

Românii în foarte puține cuvinte reușesc să spună adevăruri de necontestat cum ar fi : pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești, interesul poartă fesul sau scopul scuză mijloacele. În cazul  consilierului local Florian Velicu, ca și în cazul consilierului județean Adriana Buga, ambii membrii PPDD, oricare din aceste perle mioritice li se potrivesc ca o mănușă.

Pe cine nu lașă să moară, nu te lasă să trăiești

  Oare primarul Barbu nu este copilul inventat al celor din PPDD?  În anul 2012, în timpul campaniei electorale nu membrii PPDD, printre care se numărau și Florian Velicu și Adriana Buga erau printre cei mai înfocați susținători ai actualului primar? Ba chiar unul dintre cei mai vocali susținători, dacă nu cumva mă înșeală memoria, era chiar Florian Velicu, care intra în polemici virulente cu susținătorii celeilalte tabere, suportând cu stoicism invectivele nu tocmai ortodoxe venite din partea susținătorilor lui Lucian Iliescu. Cine-l decapitează pe Florian Velicu !!! Nimeni altul decât cel pe care l-a ajutat să trăiască, nimeni altul decât Nicolae Barbu, care pentru a realiza excluderea lui din consiliul local a beneficiat de aportul nemijlocit al fostului PPDD-ist, actual PSD-ist Răzvan Cuc, care prin intermediul salariatului său George Popa, pus președinte la PPDD înainte de a deveni membru de partid, așa cum reiese din declarațiile de presă făcute de Florian Velicu, este excus din partid și implicit din funcția de consilier local. Morala, pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești.

Interesul poartă fesul sau scopul scuză mijloacele

Cine ar putea avea interesul ca Florian Velicu să nu mai fie consilier local !!! Dacă e să luăm de bune afirmațiile lui Florian Velicu și mergând pe firul logic al afirmațiilor, precum și sinergia faptelor petrecute de-a lungul timpului în consiliul local, singurul interesat și motivat nu poate fi decât primarul și camarila PSD-istă. Primarul pentru că nu are nevoie în timpul ședințelor de consiliu să aibă în coastă împotriva proiectelor lui de hotărâri un consilier care prin poziția pe care o are privind legalitatea și oportunitatea anumitor proiecte, să reușească să influiențeze și alți consilieri, care realizând că proiectele propuse sunt la limita legalității sau vin în sprijinul anumitor interese de grup, să voteze împotriva respectivelor proiecte. Mai mult decât atât, conform perogativelor pe care i le conferă poziția de consilier, Florian Velicu a avut “tupeul” să solicite toate contractele primăriei cu terți începând cu anul 2012 și până în prezent. Morala în cazul acesta ar fi interesul poartă fesul.

Referitor la cazul Adriana Buga, din spusele dumneaei reiese clar motivul pentru care a fost exlusă din PPDD și ulterior din consiliul județean. Motivul invocat de Adriana Buga a fost acela că s-a opus proiectelor de hotărâri care prevedeau excluderea lui Dumitru Beianu din cele trei ADI-uri subordonate consiliului județean. Veți spune probabil că președintele consiliului județean nu este membru PSD, v-aș răspunde printr-o întrebare. Sunteți siguri ? Pentru că eu personal, din poziția pe care o are în consiliul județean, îl percep mai repede ca și membru PSD decât PNL. Retorica pe care dumnealui o folosește în ședințele de consiliu prin luările de poziție prin care dorește să insufle ideea că nu este de acord cu PSD-ul din consiliu, nu este de fapt decât un joc de glezne. Altfel spus scopul scuză mijloacele.

Ca și concluzie de final PSD-ul a reușit să introducă calul troian în interiorul PPDD-ului care dorește să lase impresia că PPDD-ul se autodistruge din interior, un fel de suicid, dar în realitate PPDD-ul este obligat să se sinucidă. În felul acesta PSD-ul reușește să împuște doi iepuri dintr-o lovitură. Unu, pentru o perioadă de timp nu vor mai avea opoziția “inadaptabililor” și doi, pentru viitorul nu prea îndepărtat al  alegerilor locale și parlamentare au reușit performanța să destructureze un partid care putea să producă din nou surprize pe eșicherul politic giurgiuvean.    

Despre toate acestea și multe alte amănunte picante vom discuta cu invitații mei Adriana Buga și Florian Velicu  în emisiunea Cronica Giurgiuveană difuzată de postul local de televiziune Giurgiu TV, vineri 21 august, începând cu ora 21:00.

Într-o recentă conferință de presă, domnul Răzvan Cuc a prezentat ca fiind neadevărate toate acuzele care i se aduc, spunând în acest sens că absolut niciodată nu s-a implicat în problemele vreunui alt partid.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *