PNL-ul giurgiuvean isi prezinta candidatii pentru fotoliile de primar din comunele Gaujani si Izvoarele

În cadrul conferinţei de presă a PNL filiala Giurgiu au fost prezentaţi candidaţii din partea PNL  pentru fotoliile de primar din comunele Găujani şi Izvoarele.  Candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Găujani este doamna Lucica Moldoveanu, iar candidatul pentru aceeaşi demnitate publică, din partea aceluiaşi partid, în comuna Izvoarele este domnul Costin Nan.  Cei doi candidaţi şi-au exprimat motivele care i-au determinat să aspire la funcţia de primar, precum şi intenţiile dumnealor de viitor în eventualitatea în care vor fi aleşi primari, ocazie cu care au spus:

Lucica Moldoveanu

SAM_1010

„Îmi doresc din suflet să dezvolt în primul rând educaţia, să creem câteva locuri de muncă şi să contribui efectiv la dezvoltarea comunei din toate punctele de vedere. Sper ca alături de noul meu partid pe care mi l-am ales să reuşim să le creem o viaţă mai bună, demnă şi prosperă găujenenilor. Sunt convinsă că  nu am  să-i dezamăgesc pe locuitorii comunei Găujani şi împreună, alături de concetăţeni mei să ne sprijinim reciproc în realizarea unei administraţii care să vină în întâmpinarea speranţelor şi a nevoilor dumnealor.”

Nan Costin

SAM_1011 (1)

„M-am hotărât să candidez la primăria Izvoarele la rugămintea mai multor persoane din comuna. Plecând de la rugămintea dumnealor am considerat că singur nu pot realiza foarte multe lucruri pentru concetăţenii mei, având imperios nevoie de susţinere în cadrul consiliului local pentru punerea în practică a  proiectelor pe care le am deja le am schiţate, proiecte care duc la dezvoltatea localităţii. În acest sens   mi-am format deja o echipă de consilieri foarte serioşi, alături de care sper să fac o surpriză plăcută la alegerile din 5 iunie. Ca şi priorităţi îmi doresc  să reuşim asfaltarea tuturor străzilor din comună, şi atragerea a cât mai multor fonduri europene.”

Doamna Monica Lăceanu, purtătorul de cuvânt al partidului şi-a exprimat convingerea că cei doi candidaţi PNL au toate premizele să ajungă primarii comunelor respective deoarece sunt oameni care se bucură de încrederea majorităţii cetăţenilor din localităţile din care provin şi mai mult decât atât, vor beneficia de suportul logistic necesar, precum şi de tot  sprijinul unui partid puternic aşa cum este PNL-ul.

I.C.MANDU(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *