Perchezitii de AMPLOARE in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu: 180 de mascati au descins in forta

Un număr de 180 de lucrători ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pun joi în aplicare 43 de mandate de percheziţie în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu şi 35 de mandate de aducere, într-un dosar privind comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete, potrivit Poliţiei Capitalei.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că persoanele implicate introduceau în România, din spaţiul extracomunitar, ţigarete având ca destinaţie finală principală municipiul Bucureşti, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Poliţia Municipiului Bucureşti. 

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 4. 

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti.

Stiripesurse.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *