Perchezitii ale DNA in 12 locuri din Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov. Surse: Este vizat si Consiliul Local Giurgiu

Procurorii DNA efectueaza vineri perchezitii in 12 locatii din Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov.

Conform Agerpres, este vorba despre un dosar privind fapte comise in perioada 2010-2012.

“Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de serviciu, comise in perioada 2010-2012. In cursul zilei de 29 mai, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 12 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice“, se arata intr-un comunicat al DNA.

Potrivit unor surse judiciare, au loc perchezitii la Consiliul Local Giurgiu, iar procurorii fac cercetari privind achizitia referitoare la piata centrala din Giurgiu, pe vremea fostului primar. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

 

Sursa: Agerpres


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *