Pentru liderul PSD Niculae Badalau promisiunea facuta nu inseamna datorie curata …

Organizaţia PSD filiala Giurgiu a depus marţi 26 aprilie la Biroul Electoral de Circumscripție al județului Giurgiu lista cu cei care sunt candidați pentru  Consiliul Județean.

Lista cuprinde 39 de nume, după cum urmează:

Niculae Bădălău, Ovidiu Cristian Marciu, Mirela Delea, Cristian Ştenghel, Marian Mina, Aurelia Dobre, Daniela Bardan, Gogu Moţan, Dumitru Grigore, Mariana Corbea, Ionuţ Preda, Lucian Cozorel, Cătălin Teişanu, Ionel Geantă, Bogdan Bratu, Ştefan Marica, Mihai Georgescu, Mircea Andrei, Daniel Lazăr, Dan Cristescu, Liviu Niţă, Cosmin Simion, Marian Petrache, Veronica Popescu, Cristina Bălan, Florentin Daia, Mariana Peia, Elena Grigore, Sivian Dumitrache, Alexandru Păun, Tiberiu Nan, Nina Radu, Tiberius Stan, Ioan Dogaru, Mihai Tabacu, Tudor Vasilache, Bogdan Ciubotaru, Maximilian Pandele, Marian Brodeală.

După ce am parcurs lista depusă de PSD am rămas surprins deoarece pe listă nu figura numele omului de care PSD-ul s-a folosit ca de un automatism ale cărui butoane se găseau la domnul senator Niculae Bădălău. Omul la care fac referire este cel care a fost reprezentantul guvernului în teritoriu şi anume prefectul Nina Crişu.

Am spus că am rămas surprins deoarece după ce doamna Nina Crişu  a fost destituită din funcţia de prefect, drept recunoştinţă pentru modul exemplar în care şi-a arătat disponibilitatea şi vasalitatea totală faţă de PSD, domnul senator Niculae Bădălău anunţa că doamna Crişu va deveni vârful de lance în lupta pentru preşedenţia consiliului judeţean.

Dar se pare că doamna Crişu a fost  regină pe tabla de şah având posibilitatea să-i atace pe primarii din judeţ pe toate liniile, ştiut fiind că nici unul dintre domniile lor nu sunt curaţi ca lacrima şi în acest fel i-a avut tot timpul sub control. În tot acest timp celelalte piese de şah ale PSD-ului se simţeau apărate de regină. Numai că, un cal folosit de adversarii politici a făcut mişcarea în forma literei L, caracteristică calului şi a scos-o din joc pe regina rămasă fără apărare. Atunci regele PSD-ului giurgiuvean a promis că el şi armata lui o va transforma. Va ajunge cu un amărât de pion la capătul tablei de şah şi atunci o va transforma în regina consiliului judeţean să moară duşmanii de necaz.

Numai că promisiunea făcută de rege rămâne la stadiul de promisiune, considerând-o pe biata Nina Crişu drept o pagubă colaterală a războiului politic.

Morala:

 „Când eşti în treabă toţi te-ntreabă, când nu mai eşti, te crişuieşti.”

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *