Pe Marius Cracea il mananca intre degetele mari de la picioare

Prima conferință de presă din acest an în Giurgiu a fost ținută de formațiunea politică Mișcarea Populară. Mă așteptam să aflu lucruri noi ce țin de campania electorală,  știut fiind faptul că au mai rămas mai puțin de 6 luni până la alegerile locale.  Mă gândeam că o să aflu cu ce partid există posibilitatea ca MP să facă alianță sau ce și cine a mai furat, de ce candidații  lor sunt mai buni sau mai credibili decât alți politicieni de la alte partide, dar în nici un caz că președintele organizației municipale  Marius Crăcea își caută iubită.

Băiatul acesta,  în vârstă de 38 de ani ne-a invitat pe cheltuiala noastră să participăm la un simulacru de conferință de presă, sau mai degrabă ne-a invitat la un fel de bătaie de joc. Atât în ce ne privește pe noi, jurnaliștii  prezenți,  cât și pe cetățenii acestui oraș. Cred că-i doare fix în cot pe giurgiuveni că Marius Crăcea,  tânăr politician făr-un ban în buzunar ar avea nevoie de o femeiușcă atrăgătoare și inteligentă spune el. Păi nu cred că există în lumea o astfel de femeie. Este utopic să crezi că o femeie  atrăgătoare și unde pui inteligentă  s-ar uita la un terchea berchea fără nici o perspectivă în viitorul apropiat.   Dacă dorește să se împerecheze, cine mama lui proces verbal nu-l lasă să se adreseze unei agenții  matrimoniale  sau la 89.89.89.

Dacă prin tratatele de politici interne și internaționale pe care le-a studiat  a găsit că și publicitatea negativă  tot publicitate este și că în acest fel reușește să-și depășească condiția,  în sensul că din nonvaloare să devină un brend,  o personalitate cu notorietate  se înșeală amarnic.  Sau poate conform principiilor contrariilor a vrut să demonstreze că nu este gay. Adică să știți dumneavoastră giurgiuvenii că el, Marius Crcăcea, pretendent la fotoliul de primar din Giurgiu  nu s-a însurat până la etatea de 38 de ani din motive obiective, pertinente, numai de el știute și nu datorită faptului că ar fi dosniac.

Închei spunându-vă că dacă astfel de oameni vor ajunge să ne conducă ne merităm soarta. Cred că ar trebui să se impună prin lege ca cei care doresc să se înscrie în cursa electorală să fie supuși mai înainte unui examen psihologic  amănunțit,  pentru că altfel vom continua să trăim într-o lume nebună, nebună,  în care să fim conduși de paranoici, psihopați,  care în aparență par a fi oameni normali. Dar până la urmă ce mai este normal în țara asta ? ….

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *